Slik velger du baderomsbordsmaterialer

Slik velger du baderomsbordsmaterialer 

1.

Sett budsjettet på badet ditt før du begynner å handle. Countertop materialer varierer mye i pris. Tile og produserte faste overflater er vanligvis rimeligere enn granitt.

2.

Overvei innredningen og stilen på badet når du velger benkeplaten til badvasken. Å velge en benkeplate som passer med temaet skaper et bedre generelt utseende for rommet. For eksempel vil en moderne benkeplate se ut av sted i et landlig bad.

3.

Vurder fargen du vil ha på benkeplaten. Velg en farge du kan leve med i flere år som også utfyller resten av badet. En kalkgrønne benkeplate som passer til din funky baderomsinnredning, kan ikke appellere til deg om fem år. En lyst fargebord kan også redusere videresalgsverdien av hjemmet.

4.

Vurder dine preferanser for vedlikehold av benkeplaten. Granitt må være forseglet minst en gang i året. En flislagt benkeplate krever regelmessig rengjøring av fugemasse. Fabrikkede faste overflater krever typisk mindre vedlikehold og er enkle å rengjøre.

5.

Bestem holdbarheten til hvert alternativ. Tile kan chip hvis tunge gjenstander blir tapt på dem. Granitt er et slitesterk naturstein alternativ som varer lenge. Mens Quartz er et produsert produkt som motstår flekker og riper.

6.

Velg påleggsutstyret som gir deg utseendet og verdien du vil ha på badet ditt.

Remodeling et bad er en spennende tid. Uansett om du ombygger hele badet ditt eller bare forfengelighet, er det en stor beslutning å velge riktig benkeplate. Det er så mange baderomsbenkealternativer i mange stiler og kostnadspoeng. Med nøye vurdering og analyse av dine behov og prioriteringer kan du velg det beste materialet for baderommet ditt.

Andre artikkelen

Hvordan legge fliser og grout
Typer av roterende trefasetransformatorer
Er solenergi fornybar eller ikke-fornybar?
Hvordan klippe murstein med en sag
Betong Leveling Teknikker
Slik installerer du en hjemme dørlås
Hvordan Stain Vertikal Betong
Hvordan legge laminat hardvedgulv
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
DIY: Bordplaten underlag
Hvordan å designe skap online
Hvordan bruke Bullnose på Dusjvegger
Fordelene ved MDF
Effektene av solenergi for miljøet
Hvordan Sand Plassiglass
Slik forlenger og skjuler du elektrisk ledning eller koaksial kabel gjennom et rom
Hvordan fjerne sealer fra porselen gulv
Slik festes et trådhjulstilbehør til en boremaskin
Slik installerer du en betongplate for en garasje
Slik installerer du Trim på et vindu