Hvordan velge Maling Farger for utvendige dører

Hvordan velge Maling Farger for utvendige dører 

1.

Identifiser ytterdørene og formålet med hver. Noen dører kan ta langt mer bruk og misbruk enn andre og krever en farge som skjuler håndtrykk og smuss. Andre oppføringer kan ikke brukes ofte, men en punch av farge på døren kan leve rundt omkringliggende løvverk. Ikke hver dør i hjemmet krever samme malingsfarge.

2.

Undersøk hvilke farger som fungerer bra med ditt hjems arkitektoniske stil. designmagasiner og bøker, samt malingprodusentbrosjyrer.

Tradisjonelle boliger fungerer godt med koloniale røde, blå og grønne. Asiatiske stilte boliger ser fantastisk ut med en mørk, kinesisk rød inngangsdør. En mer moderne, åpen stil kan bære en persimmon eller eplegrønn på dørene. Vær forsiktig med mørke jordfarger som brun, svart og trekull: disse fargene kan skape et mørkt hull med mindre belysning fremhever inngangsområdet.

3.

Finn malingprøver som matcher eksisterende eksteriørfarger i hjemmet (dette inkluderer maling, stein og landskapsarbeid). Utvendige farger kan variere avhengig av hvilken side av hjemmet døren ligger.

Du kan ta prøvekort fra butikkmåler eller kjøpe en malingvifte dekk. Ta disse malingprøver når du handler ping for dørmaling, slik at du enkelt kan velge komplementære farger.

4. Velg en håndfull malingfarger som snakker til stilen til hjemmet og kravene som er identifisert i trinn 1 gjennom 3.

5.

Se malingschips på døren på forskjellige tider av dagen. Eliminer de fargene som ikke er tiltalende.

Når du har farget ned fargevalg til tre eller færre, kan du kjøpe en quart-størrelseskanne av hver farge og malingprøver på døren. å ta en endelig beslutning. Mal en primer først og deretter flere lakklakker for fargekoraktighet.

Tips og advarsler

 • Bruk programvare som finnes på mange malingprodusentwebsteder for å se malingsfarger på fotografier av boliger. Noen av disse til og med tillater deg å laste ned personlige bilder og se malingsfarger på dem.
 • Utvendige dørfarger markerer inngangene til hjemmet ditt, og det er også en god appell. Utvendige malingpaletter inkluderer vanligvis en aksentfarge som brukes til å male hoveddøråpningen, vinduet trim eller skodder. Disse aksentfargene trekker øynene, og dermed hjelper besøkende å identifisere innganger. Den arkitektoniske stilen til huset kan også lede fargevalg for utvendige dører.

  Andre artikkelen

  Hvordan å forny kjøkken skap
  Hvordan beholde trykkbehandlet tre
  Slik installerer du et bidet toalett
  Hva er skumkjernerør?
  Hvordan bruke en Kicker å installere teppe
  Grunnleggende Gipsveggverktøy
  Hvordan bruke en rørrør Bender
  Tre gulv etterbehandling materialer
  Slik måler du en trappeløft
  Innhold av fluorescerende lyspærer
  Informasjon om betonghjem
  Slik bruker du perforert gipsveggbånd
  Tile Ideer for Front of a Cook Top Island
  Hvordan male Glassfiber
  Slik installerer du håndklær i keramisk flis
  Bullnose Granitt Edging
  Hvordan trekke opp flis
  Slik sammenligner du Sauna-systemer
  Iron Versus Steel Properties
  Betongpoleringsteknikker