DIY Kit Houses

DIY Kit Houses 

Kit Houses

Kit hus er tilgjengelige i en rekke stiler. Du kan finne kuppelhus, tømmerhytter, tømmerrammehus, paneler og boliger med stålrammer. Det er også prefab cubic strukturer som kan stables sammen. For den komplette do-it-yourselfer kan du kjøpe tegninger og bygge huset helt fra begynnelsen.

Før du begynner å bygge ditt eget hjem, undersøker du de ulike beslutningstakere av kithus. Se over planene og se hvor klart instruksjonene er lagt ut. Hvis instruksjonene ikke gir mening, er det sjansen for at du vil gjøre mange feil i byggingen av ditt hjem. Noen kit hjem er veldig grunnleggende, krever bord ved bordbygging mens andre kommer med prefabrikkerte seksjoner som er satt sammen. Bestem hvilken design som er riktig for prosjektet ditt. Sørg også for at det landet du kjøper kan ha et sett hjemme på det.

Hvis du ikke er en lisensiert rørlegger eller elektriker, bør du vurdere å bygge ut for de stadiene av ditt hjems utvikling. Disse er ikke områder du vil ha problemer med når huset er ferdig. Feil ledninger eller ledninger gjort med feil ledningsgrad kan føre til branner. Og feil rørleggerarbeid kan føre til oversvømmelse og systemer som sikkerhetskopierer.

Vurder også at fagfolk legger grunnlaget som et dårlig grunnlag, kan føre til mange (og noen ganger katastrofale) problemer nedover linjen. Hvis fundamentet ditt skifter eller sprekker, kan det føre til problemer med rørleggerarbeidet. I beste fall fører et ujevnt fundament til skråninger gulv som gjør gulv vanskelig.

Gjennom hele byggeprosessen må du ha inspektører å se arbeidet og gi det en bestått vurdering. Sørg for at alle innramming er opp til kodestandarder. Hold veggene dine og hjørner firkantet mens du rammer dem og setter opp arket r ock vil gå lettere. Husk å måle to ganger og kutte en gang. Med de høye kostnadene ved å kjøpe et hjem på mange områder av landet, vendes noen til kithus for å spare penger. Kit hjem kommer i en rekke stilarter, og mange av dem kan bygges av noen med liten eller ingen tidligere bygningserfaring. Imidlertid må de som påbegynner et slikt prosjekt uten noen konstruksjons kunnskap, lære seg når de går, og det kan legge til tid og kostnader for gjennomføringen av prosjektet.

Andre artikkelen

DIY gass brann pit sett
Hvordan Bytte Keramisk Gass Peis Logs
Hvordan å ombygge strålende gulvvarme
Hvordan lage fliser til kjøkkenplater
Attic Flooring Ideas
Slik installerer du Floating Engineered Hardwood Trillium
Hvordan å refinfinere en pine dekket kaffe bord
Slik festes en Ledger til en Cinder Block
Typer av rørkoblinger
Sjekkliste for å bygge et kjøkken
Slik fjerner du selvklebende fliser
Hvordan å ramme et loft i en garasje
Verktøy som trengs for gips
Typer av elektriske ledninger for hjemmekonstruksjon
Hvordan bygge et morsomt skudd
Slik bytter du en vaskeskap
Hvordan bygge en markering over en uteplass
Hvordan selge dyre hjem
Slik legger du på gips ved siden av et vindu
Hvordan bygge og designe et tilpasset takterrasse