Hvordan legge på gulvbjelker til et betongblokkhus

Hvordan legge på gulvbjelker til et betongblokkhus 

Ledgers

1.

Mål og merk toppen av gulvbjelken og storboksen på betongblokken og klem en referanselinje over lengden på veggen ved hjelp av kritt linje. Øverst på gulvbjelken og stormåling måles på gulvrammeringsplanen.

2.

Ta en parallelllinje under referanselinjen i trinn 1. Denne linjen skal bli utlignet halvparten av bredden på hovedboken, slik at linjen vil være sentrert på storboksen. Pass på at linjene er nivået ved hjelp av 4-fots nivået; juster eller korriger linjene tilsvarende.

3.

Mål og merk ankerboltene langs den nedre referanselinjen ved hjelp av målebåndet og tømmerkrybben. Se gulvrammeringsplanen for krav til forankringsbolt.

4.

Bor blokkvegget ved merkene i trinn 3 ved hjelp av en hammerbor og en konkret borekrone som har en diameter på 1/2-tommers større enn ankerbolten (med mindre annet er angitt i gulvrammeringsplanen). Gapet vil gi plass til betong epoksy. Hullene skal bare bores til en dybde som er angitt i gulvrammeringsplanen. Du kan vikle borekronen med duct tape for å markere den bestemte dybden.

5.

Injiser betongepoxyen bak på ankerboltens hull, fyll dem omtrent halvveis. < /p>

6.

Skift ankerboltene inn i hullene. Det kan hende du må legge til mer epoksy hvis epoken ikke når kanten av hullet når bolten settes inn. Du kan bruke et innrammingstorg for å sikre at boltene er firkantede i veggen som de setter i epoksyet. La konkrete epoksy tørke før du går videre. Se epoxyemballasje for herding av informasjon.

7.

Bor hull i midten av lederkortene for å korrespondere med ankerboltene i veggen. Disse hullene kan bores ved hjelp av den elektriske boremaskinen og treborkronen (størrelsen stemmer overens med ankerboltediameteren).

8.

Monter den borede ledgeren til betongblokken Ankerbolter gjennom ledgerhullene. Skyv ankerboltbrettene over ankerboltene og vri mutterne på fingertett til lederkortet.

Gjenta trinnene 1 til og med 8 på gjenværende vegger før du går videre.

Gulvbjelker

1.

Mål og merk gulvbjelkeplassene (på midten) på ansiktet av hovedbokstavet ved hjelp av et målebånd og tømmerfargeblyant. Golvbjelkeavstanden vil bli notert på gulvrammeringsplanen.

2.

Klipp gulvbjelkene i lengde med en sirkelhakkesag; Lengden bør være avstanden mellom motsatte ledgerbrett.

3.

Hold et gulvbjelke sentrert til et merke som er gjort i trinn 1 og skyv bjelkehengebraketten under bjelken. Øverst på gulvbjelken bør spyles med toppen av brettet for å sikre et flatt gulv.

4.

Fest festbøylebraketten til både storboksen og bjelken ( begge sider) ved hjelp av tico nagler og nagler. Bøylebrakettene har forhåndsbestemte og borede hull hvor neglene skal kjøres. Gjenta dette på den andre enden av bjelken og motstandsrammen.

5.

Gjenta trinn 2 til og med 4 på gjenværende gulvbjelker.

Tips og advarsler

 • Følg alltid spesifikasjonene angitt på gulvrammeplanen, da det ikke kan oppstå dårlige eller farlige strukturelle feil i gulvbjelker. Når du er i tvil om oppgaven ved hånden, ta kontakt med en profesjonelle fagperson.
 • Gulvbjelker er strukturelle medlemmer som brukes til å støtte gulv i de fleste boliger bygget i dag. For boliger bygd med betongblokk, er gulvbjelker nesten alltid brukt til å støtte hoved- og ytterligere gulvnivåer. Effektivt festing av gulvbjelker til betongblokkvegger kan være en arbeidsintensiv oppgave som vanligvis krever generell kunnskap om strukturell innramming. Men med de riktige verktøyene og instruksjonene kan det være en oppgave som vanligvis kan fylles ut av nesten alle.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du solceller for hjem
  Forskjeller mellom gulvfliser og veggfliser
  Hvordan kutte en stålbjelke med en vinkelsliper
  Slik legger du til blåst isolasjon
  Hvorfor er en dampbarriere brukt under betongplater?
  Hvordan lage en kobber vannlinje for et kjøleskap
  Slik installerer du en Glass Block Shower Stall Wall
  Typer av dørklokker
  Wood Siding Alternativer
  Corn Pellets Vs. Tre
  Hvordan lage fliser uten grout space
  Hvordan bygge et thailandsk hus
  Hvordan måle et rom for laminatgulv
  Slik setter du inn en skorstein
  DIY Tile Cutter
  Hvordan sette betongankerbolter
  Slik lagrer du en lagringshylle
  Slik fjerner du porselenfliser fra gulvet
  Slik fyller du Cavity Wall Insulation
  Clean Room Isolasjon