Hvordan gjenopprette tregulv med vannbasert poly

Hvordan gjenopprette tregulv med vannbasert poly 

1.

Legg gulvpoleringsmaskinen med det tyngste gritet på skjermen (60 grit). Gå over hele gulvet med det, løp det langs gulvbrettets retning, frem og tilbake, og ta av det øverste laget av glans og smuss. Støv støv opp.

Gjenta prosessen med en 80-grusskjerm, deretter 100 grit, deretter 120 grit, støvsuger mellom hver screening. Målingen skal være sløv, flat og fri for noen glans, men ikke slipt i treet.

3.

Hell en smal pølse av polyuretan-glans i hjørnet av rommet motsatt døråpningen, så lenge bredden på glans applikatorhodet og løper vinkelrett over gulvbrettene. Sett applikatoren i pytten og trekk den sakte tilbake over gulvet, med retningen av platene.

4.

Glans hele gulvet og tilsett mer polyuretan etter behov. La det tørke i seks til åtte timer.

Håndpuff den nye polyuretan med 220-grit sandpapir, ved hjelp av raske, lyse slag, ta av skinnet, men ingenting annet . Støv støv opp.

6.

Legg et annet lag med glans på samme måte som den første. Hvis et tredje lag er ønsket, må du bøye gulvet med 220 grit sandpapir før du påfører det. La den endelige kappen kurere i to til tre dager før du bruker gulvet.

Tips og advarsler

 • Bruk støvmaske når du ser på.
 • Poly eller polyuretan glans er det foretrukne dekket for tregulv i dag, fordi det er mer slitesterkt og lettere å arbeide med da skallak, lakk og andre alternativer. Gulvet skal 'screenes' før applikasjonen, noe som duller eksisterende ferdig, men klipper ikke ned i treet som sliping gjør. Polyuretan kommer i oljebaserte og vannbaserte applikasjoner. Oljebasert polyuretan har en tendens til å tørke hardere enn vannbasert og er mindre sannsynlig å flake opp senere. Men oljebasert poly har også en lengre tørketid (dager, i motsetning til timer), og noen ganger blir gul med alderen, da vannbasert poly vil forbli tydelig.

  Andre artikkelen

  Hvordan Lim Skumplater
  Hvordan hente polert betong
  Slik bestiller du Klar-å-installere kjøkkenskap
  Slik løser du gammelt betong
  Hvordan Kommisjonen Bygging av en Metal Building
  Installere betong benkeplater
  Små kjeller ideer
  Slik konverterer du solenergi til elektrisk energi
  Hvorfor sprer tregulv?
  Hva er trebekledning?
  Slik installerer du tavler som skiferplater
  Slik isolerer du taket i en dampkoker
  Installasjon av vannkran
  Slik Level A Paver Patio
  Verktøy for å bygge en vegg
  Slik installerer du fliser i et oppe bad
  Hvordan lage et gulv for keramisk flis og vekt
  Slik legger du til Flagg Vinyl Siding
  Hvordan feste et skilt til betong ved hjelp av ermeankre
  Asfalt Vs. Cement kjørebaner