Ideer for ombygging av peis

Ideer for ombygging av peis  Peiser kan være romantiske og sjarmerende. Alle som noensinne har satt foran en brølende trebrann, kan attestere til beroligende og hypnotisk effekt flammene kan ha på menneskets sinn. Styles endres imidlertid, og en utdatert eller overbærende peis kan smøre et rom i mer enn bare sot og aske. Det er mange enkle løsninger for problemer med peis.

Erstatning

Bytt mantel og surround med et nytt sett. Avhengig av peisen er kits tilgjengelig for å bare erstatte eksisterende hyllehylle og sidepaneler. Velg en finish og stil du liker og ha den installert. For eldre boliger eller tilpassede former og størrelser, spør på entreprenørens skrivebord på hjemmesenteret eller tømmergården for en liste over kvalifiserte snekkere og få et bud på en skikkelig erstatning.

Erstatt innsatsen. Datert glassdører eller stygge ventilasjonsventiler kan ødelegge en ellers attraktiv peis. Det finnes et bredt utvalg av peisinnlegg tilgjengelig i hjemmesenteret. Velg glassene og trimene du liker og ha en bestilt for å passe din åpning.

Konverter din peis til elektrisk eller gass. Hvis du ikke er en fan av trebranner, eller ikke kan takle rotet og bryet med å holde brensel, kan du prøve gass eller elektriske logger. Mange ganger er de mer effektive og kan til og med være billigere å betjene.

Forbedre

Et friskt lag maling kan lyse opp nesten alt, og peiser er ikke noe unntak. Spesielt hvis du har et stort panel over mantelen, kan en forandring av malingfarge reinvigorere hele rommet.

Sett ny flekk på trekornede peiser. Begynn med en god opprydding med en fille fuktet i mineralsk brennevin. Du kan bli overrasket over hvor mye renting av smuss vil forbedre utseendet. Hvis det er alt som trengs, må du avslutte med et friskt lag med klar glansfinish. Hvis ikke, kjøp en kan av refinisher og en god tungskraper. Følg produsentens instruksjoner for å fjerne den eksisterende overflaten, velg en flekkfarge og legg til flere lag med klart polyuretan eller lakk for å beskytte overflaten.

Maling av en stein eller murstein peis surround kan modernisere funksjonen og er en rask måte å gjøre en ganske stor forandring. Bruk en lateksmaling av god kvalitet og førsteklasses først.

Repurpose

Bygg en bokhylle inne i en gammel peis hvis skorsteinen ikke trygt støtter normal bruk. Det gjør et uvanlig midtpunkt for en brennevin og gjør bruk av rommet på en måte som er praktisk.

Sett opp et akvarium i peisen. Fisk kan være like mye moro å se på som brann og krever ikke et jevnt kosthold med tørt tre. Plasser en TV med en 'brann' videoslange i ubrukelig peis. Det kan ikke være ganske det samme, men det legger til en viss atmosfære, og du kan alltid endre kanalen når det store spillet eller showet er på.

Andre artikkelen

Slik installerer du en glassfiberfestival
Miljøfordeler ved grønne tak
Slik bruker du en vinkelfinner
Hvordan Trim Veggskap
Hvordan bygge en bunker fra fraktbeholdere
Travertin Baderom Ideer
Hva er Interiør Trim?
Slik lager du utvendig trevindue til å male
Kobbersulfat Trebehandling
Hvordan Stucco ditt eget hjem
Slik leser du et trinnbor
Hvordan holde Tapcons Fra Breaking
Baderom Tile Layout Ideer
Skal jeg bruke skumisolering under min Vinyl Siding?
Metalkanting for benkeplater
Hvordan figurere kvadratfot
Hvordan sette en tung øy på en flytende etasje
Hvordan kutte en dusj rundt
Hvordan bygger jeg et verktøyskap for å lagre større verktøy?
Hvordan bygge et jordhus