Tørrvegg Finish triks

Tørrvegg Finish triks 

Støvsuging

Lei en sander som har et vakuumfeste. Denne sander er festet til en forlengelsesstang for å nå høyere områder. Slipeskiver er 8 til 10 tommer i diameter og har en pinne tilbake for enkel å skifte. Denne typen sliping fjerner det meste av slipestøvet fra omgivelsene, men vær forsiktig når du tømmer støvposen fra vakuumet. Det vil være store mengder fint støv som vil kreve en mild hånd når du dumper. Sanderen vil også ha en vegg- og takguide som bidrar til å forhindre over-sliping av gipsplattens applikasjon. Vær fortsatt forsiktig så du ikke sander bort gipsveggpapiret som holder brettet sammen.

Våt sanding

Bruk en våt svampsander eller vanlig svamp og skjermsander for å fullføre gipsgyttens slam. Når du bruker svampssanderen, dip den i vann og sand den tørkede gjørmen i et sirkulært mønster. Det kan ta deg flere dips for å fullstendig mette gipsveggene, noe som vil være mest effektivt når du holder støvet nede, mens du slipper bort slammetre fra gipsvegget. Rewetting den tørkede gjørmen med slipeskummen hjelper til med å løsne overflaten, noe som gjør det lett å gjøre.

Som et alternativ, bruk en vanlig svamp til å våt og gni tørket gipsvegg, og en håndslipeskjerm å glatte leddet etterpå. Hovedmålet er å løsne gjørmen, slik at du kan glatte og skape den med slipeskjerm. Prøv å unngå å tørke gipsveggpapiret for mye mens du arbeider. Etter at den ferdige gipsvegget har blitt tørket, vil det være et fint lag av slamrest på overflaten av slamfettet. Bruk en 120 grit slipeskjerm for å fjerne disse restene. Selv om gips etterbehandling kan være plagsom noen ganger, er det flere triks å bruke for å gjøre jobben enklere og mindre rotete. For mange år siden, som gips-teknologien først rammet markedet på en bred skala, var den vanligste måten å fullføre gips ved å slipe. Sliping, som de fleste av dere vet, kan produsere stort støv, og hvis du remodellerer, vil støvet dukke opp på gjenstander i den andre enden av huset. Heldigvis finnes det reviderte etterbehandlingsmetoder for den gjør-det-selv-hjemmeeieren som ønsker å spare rotet mens du oppnår profesjonelle resultater.

Andre artikkelen

Hvordan å refinde tre interiør dører
Slik installerer Mannington Engineered Wood Flooring
Hvordan bygger jeg et husplan?
Hvordan kutte Cove Molding for Corners
Slik installerer du Tongue u0026 Groove Timber
Slik installerer du Vinyl Home Flooring
Keramisk Vs. travertin
Slik installerer du en badekar på et sementgulv
Hvordan bygge en 8 'X 4' dekk
Hvordan få huset ditt klart til å selge før du prøver eiendomsmegler
Hvordan male kjøkkenenhetsdører
Problemer med Mobile Home Exterior Dører
Slik konverterer du en trailer til et vokserom
Tongue-and-Groove Porch Gulv
Hvordan bygge en peismur
Typer akryl sidespor
Hvordan lage en loggramme
Slik remodeler du konvolutten til ditt hjem for effektivitet
Hvordan male bad gulvfliser
Slik bytter du en murstein peis med flis