Slik limer du ned en tregulv

Slik limer du ned en tregulv 

1.

Sett plastveggavstandsstykker omtrent hver fot på veggen. Bruk en klebrig trowel til å spre lim ned langs gulvet foran veggen som står overfor døråpningen. Spre limet over et område ca 2 meter ut fra veggen, langs hele lengden på rommet.

< p> 2.

Sett det første kurset av planker på plass ved siden av avstandsstykkene, med den riflede siden av tunge- og sporet brett mot veggen, og tungen vender ut mot rommet. brikkene sammen i enden. Kutt det siste stykket for å passe på en gipssåg.

3. Legg de neste kursene ved å klippe sammen tunge-og-sporsider, et lite stykke gulvbelegg mot utsiden av banen, og forsiktig tappe skrapstykket med en hammer for å få kursene stramt. Ikke stå eller knel på gulv som allerede er lagt.

4 Legg så mye gulv som mulig før du går tom for plass til å jobbe på motsatt veggen. La limet settes over natten. Fullfør den siste delen av gulvet når du kan stå på den tidligere lagt delen .

Tip s og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker en gruvesag.
 • Den normale installasjonsprosessen for tregulv innebærer spikring eller stifting av gulvet på plass. Men hvis du legger gulvet over en overflate som ikke vil holde negler (som en sementplate eller en sponplateunderlag), må du kanskje legge gulvet ned. Du kan ikke installere alle tregulvene som lim ned gulv, så sjekk produsentens spesifikasjoner først. Som med ethvert tregulv er det viktig å legge et lite 'ekspansjonsgap' 'mellom kanten av gulvet og veggen for å tillate treet å ekspandere med klimaendringer. (Installasjon av gulvkledning på enden dekker spalten.)

  Andre artikkelen

  Egenskaper av betongblokker
  Hvordan bygge trinn for utendørs tretrapper
  DIY: Små Baderom Remodel
  Slik bruker du unike metoder for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt
  Tips for å bygge en Acre Stock Pond
  Installasjonsinstruksjoner for Mohawk Laminatgulv
  Hvordan lage et loft et rom
  Slik installerer du platen bak dusjmurer
  Slik legger du Sillplater til Foundation Wall
  Hvordan å lyse en ingen gass peis
  Stiler av utvendig trim
  Hvordan bla et hus - er det riktig for deg
  Slik fjerner du Tile Mastic
  Slik fjerner du limt tapconskruer
  Slik bruker du en jambsag
  Slik bruker du '' Kill a Watt '' Data
  Slik fjerner du asbestark
  Slik dekker du en teller med betong
  Slik installerer du bypass dører
  Slik bytter du en skadet flis