Hvordan lage et hjørne i et skap

Hvordan lage et hjørne i et skap 

1.

Finn og merk veggkontakter og takbjelker i prosjektområdet ved hjelp av en studfinner. Planlegg kabinettets størrelse og konfigurasjon slik at veggrammene kan forankres i eksisterende knaster og bjelker. For hengende plass, gjør skapet minst 30 tommer dypt (etter at gips er installert).

2. Legg ut veggene i taket. Merk de ytre kantene på veggrammene i hver ende, og kryss deretter kalklinjene mellom merkene. Bruk et innrammingstorg for å bekrefte at alle vegger er vinkelrette på hverandre og til veggene i rommet. Hvis ikke, juster kalklinjene etter behov. For et vinkeltall legger du ut veggrammen på 45 grader til eksisterende vegger.

3.

Overfør vegglayoutlinjene nedover veggene og langs gulvet, ved hjelp av et 4-fots nivå.

4.

p> Kutte en 2 x 4 toppplate og bunnplate for hver vegg. Fest platen til takbjelker og gulv henholdsvis ved hjelp av innrammingsspiker eller dekkskruer.

5.

Marker studsplaten på platene, avstand dem 16 eller 24 tommer på midten. Hvis ønskelig, planlegg at du vil ha ekstra tapper som bakside for hyller og maskinvare. Merk oppsettet og kutt tappene til døråpningen.

6.

Monter pinnene med innrammede negler eller dekkskruer. Legg til en header og 'krøllestifter' for å fullføre dørkarmen. Monter også noen ledninger og elektriske bokser for nye lysarmaturer, brytere eller beholdere.

7.

Dekk veggene med 1/2-i nakk gipsvegg, og ferdig leddene med papir eller mesh gipsbånd og gipsveggforbindelse. Finish utvendige hjørner med hjørneperle eller tre (eller annet) trim.

8.

Monter døren som angitt av produsenten. Lakk veggene og legg til dørbekledning etter ønske.

Tips og advarsler

 • Etterbehandling av gips i et innvendig hjørne mellom nye og eksisterende vegger er vanskelig og tid -consuming. Som et alternativ kan du rote en flatt (ikke konisk) kant av gipsplaten tett mot den eksisterende veggen, og bruk en fin perle av malingbar caulk for å dekke skjøten. Samme teknikk fungerer like bra for vegg-til-tak ledd.
 • Ta kontakt med byens bygningsavdeling om krav til bygg og anleggskode for prosjektet ditt. Noen koder krever lysarmaturer for skap.
 • Slå av strømmen til alle kretser i prosjektområdet og kontroller for ledninger, rørlegger og andre linjer før du fester eller penetrerer eksisterende vegg-, tak- eller gulvflater.
 • Hvis du virkelig trenger mer oppbevaring av skap og er villig til å gi opp noe gulvplass for å få det, er et hjørne skap ofte det beste alternativet. Alt som trengs er å ramme en vegg eller to, ferdig med gips og legge til en dør. Et firkantet eller rektangulært skap krever to vegger, mens en vinkelformet design bare trenger en. Ulempen med et vinkeltall er at mens det opptar mindre rom enn en firkantet design, gir det mye mindre garderobeplass, spesielt for hengende klær. Fordi veggene i et hjørne skap er ikke-bærende, kan du bygge dem med en grunnleggende 2 x 4 ramme. Du kan også bruke stålpinner, selv om trerammer er bedre enn stål for forankring av hyller og maskinvare. Pass på at du kjøper skapets dør før du begynner å bygge, slik at du vet nøyaktig hvilken størrelse som gjør den grove døråpningen.

  Andre artikkelen

  Fordeler med å bygge grønne hus
  Slik isolerer du en murmur med styrofoam
  Slik legger du steinfinér på en betongblokk
  Typer av HVAC kanaler
  Hva er ting som øker verdien av et hjem?
  Slik påfører du en fuktig betongforsegling
  Slik bruker du en Bostitch innramming neglpistol
  DIY Replacement Window Installasjon
  Slik setter du på en hylle med helvedesild
  Hvordan doble brede hjem er bygget
  Hvordan installerer jeg molding rundt rør og kutt ut platene?
  Verktøy brukt til å bygge et hus
  Fjerning av kjøkkenskapslim
  Slik plasserer du verktøy på Pegboard
  Wood Siding Alternativer
  Slik Vanntett En Glass Block Dusjvegg og Base Installasjon
  Slik installerer jeg IKO taktekking
  Slik installerer du et nytt kjøkken ytterdør
  Slik installerer du belysning under kjøkkenskap
  Slik lagrer du solenergi