Hvordan å finne ut hjemme side kostnader

Hvordan å finne ut hjemme side kostnader 

1.

Mål høyde og lengde på en vegg ved hjelp av målebåndet. Multipliser disse dimensjonene for å finne kvadratfotene på denne veggen. For vegger med en gavl (trekantet seksjon), multipliser halvparten av trekanten med sin høyde for å finne området i kvadratfot, og legg deretter til dette beløpet i den rektangulære veggdelen nedenfor.

>

Beregn området (i kvadratmeter) av eventuelle dører og vinduer på veggen, og trekk dette beløpet fra veggområdet for å finne det totale arealet av veggen som skal dekkes. Gjenta denne prosessen på gjenstående vegger og legg til for å finne det totale arealet av hjemmet.

3.

Del det totale veggområdet med dekning (i kvadratmeter) per pakke for å finne det totale antall pakker du trenger Dekningsbeløpet vil bli indikert på sidepakkene og vil være i kvadratfot.

4.

Multipliser antall pakker som er beregnet i trinn 3 med gjeldende pris per pakke for å finne Den totale kostnaden for sidespor.

Rådfør deg med en sidespecialist ved din lokale hjemmebrukbutikk om alt spesielt utstyr eller forberedelser som kreves for siding du velger, og legg til eventuelle kostnader til din totale materialkostnad.

Siding fungerer som en hud og første forsvarslinje mot elementene til et hus. Med tilsynelatende uendelige typer fasematerialer kan kostnadene variere sterkt avhengig av variabler som spenner fra produsent til type og materiale. Den varierende materialkostnaden skaper et behov for å estimere kostnadene før du velger eller kjøper; og selv om det kan virke som en skremmende oppgave, kan det vise seg å være en ganske enkel en som kan fullføres vellykket av omtrent alle.

Andre artikkelen

Hvordan installere laminat tregulv rundt en peis
Hvordan lage et lyd bevis rom
Hvordan bygge en dobbel ovn skap
Hvordan tegne et vegg hjørne
Skjerm veranda: The Building Components
Definisjoner av tregulv
Verktøy for å kutte kanalbrettet
Slik bruker du hjul
Installasjonsveiledning for døråpning
Slik installerer du Vinyl Siding på et eldre hjem
Slik Glaze u0026 Refinish Kjøkkenskap
Fremgangsmåte for å bygge et lite hus
Hvordan lage Closet hyller
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan lage teppe klistremerker
Husets designkrav
DIY: Hjemmekino design
Slik fjerner du badeflis
Hvordan skal du holde en tenon sag
Sømløs vs. Tradisjonelle Gutters