Hvordan bygge et hus under 50k

Hvordan bygge et hus under 50k 

1.

Oppkjøp en byggeplass hvor de lokale myndighetene vil tillate et hus verdt $50.000 eller mindre å bli bygget. Før du kjøper mye, må du intervjue lokale bygningsmyndigheter for å se om det er nødvendig med spesiell kloakk, elektrisk eller VVS-infrastruktur. Husk at å legge til nye verktøy kan være kostnadseffektive hvis disse tjenestene ikke er etablert i nabolaget.

2.

Skaffe byggetillatelse. Design en 600 kvadratmeter bolig med en planløsning som inkluderer grunnleggende plass. Ta med stue og kjøkken, ett soverom og skap, og minst ett bad. Gjennomgå hytteplaner eller ferieenhetsplaner på nettet for å få gode ideer for å legge ut et veldig lite boareal.

3.

Bygg grunnlaget for huset først. Bygg fundamentet ved å legge 2-tommer med 8-tommers brett for foten. Hell betongen inn i foten, la den tørke og konstruere et fundament fra knekkeblokker.

4. Bruk 2-tommer med 4-tommers tømmerplater til å bygge rammen av hus og takområde. Dekk taket med 1/2-tommers kryssfinér som har blitt resirkulert, om mulig. Kapp huset i billig faux wood eller metall sidespor som har blitt resirkulert. Monter takmaterialer og vinduer for å omgjøre beboelsesområdet og beskytt det mot regn.

5. Bruk kreativ stil for å bygge interiøret i huset. Isoler hjemmet godt før du dekker vegger, og sørg for at alle elektriske og VVS-systemer er på plass før du setter opp vegger. Installer resterende kryssfiner, paneler, nye gipsplater, metallplater eller harde plastplater for å bygge veggene. Du må ikke overse gjenvunnet murstein for å konstruere innvendige vegger. Se etter rimelige måter å kjøpe linoleum eller teppestykker til gulv.

Tips og advarsler

 • Bygg et billig hus ved å bygge et solid rammeverk og fundament. Ikke kompromiss med skimping på disse materialene. I stedet bruker kunstverket å bygge innvendige og utvendige vegger som er relativt billige, men sterke. Vær på utkikk etter kreative teknikker, som for eksempel bruk av resirkulert kjøkken og badskap du har hentet fra en persons bortkastet haug.
 • Bruk venner til å hjelpe hammer, spiker og maling. Ikke stole på noen, men en autorisert elektriker, å kjøre ledninger og husets bryterboks. Ekspert elektrisk arbeid er påkrevd på grunn av faren for branner hvis det ikke er gjort riktig.
 • Å finne land til et røverkjøp er av største betydning for å holde totale kostnader nede for å eie ditt eget sted, men de faktiske byggekostnadene kan også holdes nede. Innkjøp av alternative byggematerialer eller byggematerialer annonsert i trykte eller elektroniske rubrikker, til en brøkdel av detaljhandelskostnaden, er en måte å gjøre det på. Å bygge et hjem på et ekstremt begrenset budsjett fungerer best hvis nyskapende eller resirkulerte materialer blir brukt. Imidlertid vil standard byggematerialer være nødvendig for deler av prosjektet. Å bruke ens eget arbeid eller hjelp fra venner og familie er også viktig for å bygge et hus for under $50.000.

  Andre artikkelen

  Instruksjoner for bygging av konkrete trinn
  Informasjon om byggetillatelser for lagringsskur
  Slik installerer du en VVS-avløp
  Slik bytter du en Wood Door Sill
  Slik legger du til et loft
  Slik Vanntett Tile
  Slik oppdaterer du tregulv
  Hvordan varme et betonggulv
  Hvordan male over tapet på et bad
  Dark Kitchen Cabinet Ideas
  Hvordan lage en stripe og sjekk mønster med fliser
  Hvordan finne fuktighetsinnholdet i tre
  Hvordan kjøpe Seeded Glass
  Hvordan å designe et hjem ved å ligge på landet
  Hvordan kutte keramiske veggfliser
  Hvordan heve Garage Floor til House Level for ekstra Living Space
  Hvordan bygge din egen vindusmonterte solvarmer
  Slik legger du korkfliser i en vegg
  Tips om hvordan du legger sementblokker
  Tre-Tab Roofing Singel Grunnleggende