Hvordan lage asfalt helvetesild

Hvordan lage asfalt helvetesild 

1.

Klipp helvedesildet med forsiden ned på en flat overflate. Bruk en skarp verktøykniv for å gjøre snitt. Plasser hver singel mot en tømrerfirkant og bøy singelen for å bryte den av på linjen opprettet av verktøykniven. Fortsett til du har nok helvetesild for området du skal jobbe med.

2.

Legg et startkurs. En startkurs er den første raden med helvedesild langs takkanten av huset. Startkurset skal kuttes slik at hele raden er 9 tommers bred, med unntak av Første singel som skal kuttes til ca 3 tommer for å forskyve de påfølgende radene. Sikre hver singel en-til-en ved hjelp av 1 1/4 tommers taktepiker og en neglpistol ca 3 tommer over taket. Tillat for 1/2-tommers Overhang på forsiden, sammen med 1/16-tommers mellomrom mellom hver singel for riktig drenering. Bruk fire negler per singel for å sikre at de er ordentlig festet.

3.

Nail Den første raden over startkurset ved hjelp av fullbredde helvetesild. Opprettholde den samme 1/2-tommers overhenget på rakene og takkanten og 1/16-tommers mellom helvetesild. ngles skal være forskyvet slik at bredden på den første singelen justeres hver gang. Dette vil sikre at hver rad ikke er perfekt justert med den under den. Fortsett spiker helvetesild med 9-tommers brede helvetesild inntil du kommer til toppen.

4. Sett inn ryggsildene til toppen av huset ditt. Begynn på siden av ditt hjem, motsatt fra den retningen som vinden blåser oftest. Bruk negler som er minst 2 tommer lange for å sikre at de trer inn i treet under den. Fortsett å jobbe til hele toppen av huset er shingled.

5.

Følg de samme instruksjonene på motsatt side av taket.

Tips og advarsler

 • Sørg alltid for at du har riktig fot og har et godt grep på omgivelsene dine før du jobber. Arbeidsstøvler og hansker med sterk grep bør alltid brukes. Å jobbe på tak kan være veldig farlig hvis du jobber tilfeldig.
 • Å legge asfalt helvetesild på egen hånd kan spare deg hundrevis eller tusenvis av dollar i arbeidskraft og installasjonskostnader. Asfalt helvedesild er mye enklere å installere enn andre taktekkingsmetoder fordi de er lette og håndterbare mens du skaler hustak. Selv om det kan virke som en vanskelig prosess, er det faktisk ganske enkelt med de riktige instruksjonene.

  Andre artikkelen

  Remodeling ideer for et slående bad
  Slik avinstallerer du granitt benkeplater
  Slik lager du en kjørebane for knust stein
  Slik lager du utvendig for maling
  Hvordan legge Real Wood Flooring
  Epoxy Floor Finishing
  Hvordan fange vårvann
  High End Cabinet Design Ideas
  Hvordan lage Crown Molding for viktoriansk effekt
  Om Bedroom Building
  Slik bruker du linolje på hardvedgulv
  Slik bruker du True Angle Tool for Crown Molding
  Hvordan remodel en kjøkkenbordet
  Brick Alternativer for gårdshus
  Ideer til trappbanister
  Hvordan Estimere Knust Rock for en Base
  Det beste laminatet ser etter kjøkkenbord
  Easy Gipsvegg Teksturering
  Dock Building Tools
  DIY Wall Niche