Hvordan bygge en vindmølle ved hjelp av en bilgenerator

Hvordan bygge en vindmølle ved hjelp av en bilgenerator 

1.

Klipp metallplaten i åtte blader omtrent fire meter lang og åtte inches bred, avhengig av sykkelhjulets størrelse. Bladene skal monteres i midten og strekke seg forbi hjulet med en fot eller så. Fest platen til sykkelhjulets nav ved å sveise eller bruke skiver og bolter gjennom eikene. Bøy den utstrakte delen av bladet i en tretti graders vinkel slik at bladet har en kurve til den. Sett kurven på alle bladene i samme retning.

2.

Sveis bilhjulet til hjulene på sykkelhjulet. Fjern de minste girene ved å dreie navmutteren mot klokka, og deretter skyve hvert gir Legg av det siste, største giret for å feste skivehjulet.

3.

Monter sykkeldekket på stangen eller stå ved å bore hull gjennom monteringsflaten og kjører en sykkelbolt gjennom hjulet og monteringen. Vri akselmøtriet med urviseren for å sikre den. Innvendige hjullager vil tillate hjulet og stålet å snurre, og det vil sannsynligvis begynne å snu i vinden når den monteres.

4. Monter vekselstrømsgeneratoren under hjulmonteringen med litt mindre enn avstanden på drivremmen. Bruke bilens alternatorfeste armer eller lange bolter drevet gjennom stativet eller monteringen, vil holde vekselstrømmen godt nok til å motstå dreiemomentet.

5.

Fest drivremmen rundt dynerhjulet, da sykkelhjulets sveisede remskivehjul. Det bør være en halv tommers beltespill. Ved å heve eller senke vekselstrømmen, kan du stramme eller løsne beltet.

6.

Trekk vekselstrømbolten til en passende bakke eller den negative klemmen på batterilagringsbanen. Den positive terminalen på alternatoren kan kobles til den positive terminalen på batteriene. En omformer kan rettes på samme måte for å bruke strømmen direkte, men et batteri vil stabilisere effekten.

7.

Sett aggregatet i et vindmiljø og Gi bladene en startspinn. Vinden vil vende generatoren og generere strøm. Mer kraft kan genereres ved å dreie alternatoren raskere, noe som kan gjøres ved å legge til flere vindmøller og ekstra remskiver.

Tips og advarsler

 • Velg en alternator med en intern spenningsregulator, som vanligvis finnes i innenlandske biler.
 • Bruk ekstrem forsiktighet når du arbeider med strøm.
 • Å lage kraft med en vindmølle-generator kan brukes til å drive husholdningsapparater og til og med legge til en moderat elektrisk bruk for en gruppe boliger. Bygging av vindmøllekraftverket kan gjøres med billige og allment tilgjengelige gjenstander, og kan ferdiggjøres av den gjennomsnittlige bakgårdsbyggeren på omtrent en dag.

  Andre artikkelen

  DIY: Granittkutting
  Slik Heller Betong For En Oppkjørselen
  Wood vs Laminate skap
  DIY Dørstøping
  Hvordan bygge en Stud Wall på Betong
  Hvordan bruke Paint til Design Exterior Homes
  Slik legger du en servantskap til en benkeplate
  Slik løser du en socketnøkkel
  Hvordan lage et betonggulv
  Instruksjoner for installasjon av Toto Toalett
  Slik installerer du Cement Fiber Board på gipsvegg
  Hvordan sette på Cedar Shakes
  Hvordan lim en treramme til en speilens overflate
  Hvordan sette Stone Pavers With Mortar
  Hvordan bygge en soverom Loft
  Solar Roof Installasjon
  Hva gjør en pneumatisk lufthammer?
  DIY Danner en Cement Foundation
  Utskifting av gjennomsnittskostnaden for vinduet
  Hva er forskjellen mellom et studio og en enkelt leilighet?