Hvordan lage en vindgenerator ut av en generator

Hvordan lage en vindgenerator ut av en generator 

Vindmølle

1.

Fjern dekkene fra det bakre sykkelhjulet ved å kutte det fri, og kast deretter dekkene.

2.

Fest otte deler av rektangulært metallplate til hjulspaken ved å sveise dem til de enkelte eikene, på motsatt side av sykkelhjulets drivhjul. Seksjonene skal være lengre enn hjulet er bredt over tre føtter, men under fem fot lange. Bredden skal være mellom 10 og 20 tommer. Bøy enden av hver ståldel som bladene til en vifte, alt i samme retning, for hånd (bruk hansker). Hver seksjon skal være vinklet ca 25 grader av sentrum når det er sett langsveier. Dette er de primære drivbladene som er festet til et monterbart, tilrettelagt nav.

3.

Skyv girene av hjulet ved å skru Hubmutteren mot klokka, deretter trekker du hvert gir en etter en. Legg det største giret på hjulet og kast bort resten. Senter bilens remskivehjul til midten av det store giret, og fest det på plass rundt t han veldig kanten. De fleste autohjulshjul vil ha en åpning i midten som skal monteres på utstyr, og dette vil gi et hull for å montere vindmøllenavet.

4.

Monter hjulet på en stang ved å kjøre akselbolten gjennom en åpning og sikre den på motsatt side. Enhver monteringsposisjon vil gjøre på de fleste flater, så lenge vindmøllen er oppreist og spiss på vindkilden. De interne navlagrene vil tillate bladene å snurre fritt, snu giret og remskiven.

Generator

1.

Fest alternatoren under vindmøllen på Den samme monteringsflaten, i dette tilfellet en stor pol, ved å sveise en bilgeneratormonteringsarm til polen. Plasser armen slik at hjulet på dynamohjulet kommer på linje med hjulhjulet på vindmøllen. Alternatoren skal også være den riktige avstanden fra vindmøllen for å imøtekomme drivbeltet.

2.

Skru alternatoren til monteringsarmen ved å skru bilens alternatormonteringsbolter med urviseren i motstridende muttere .

3.

Fest drivremmen til begge remskiver ved å skyve dem over remskiven. Beltet bør være stramt, med omtrent en halv tommers spill.

4.

Koble utgangsterminalen på alternatoren til en positiv terminal på et batteri ved å skru mutrene med urviseren. Kjør en jordledning fra den negative terminalen på batteriet til alternatorens hus (vanligvis monteringsarmbolten er tilstrekkelig), eller direkte inn i jorden med en lang stålstang.

5.

Koble en omformeren til batteriet for å transformere 12-volt likstrøm til 110 volt vekselstrøm ved å dreie batteriets klemmebolter med urviseren, med den riktige polaritetsomformeren ledet inn i mellom.

Tips og advarsler

 • Bruk flere vindmøller til å koble til samme generator hvis vindhastigheten er mindre enn 15 miles i timen; sveising flere remskiver til dynamo vil tillate flere drivremmer å bli lagt til. Noen alternatorer har allerede to remskivehjul.
 • Bruk ekstrem forsiktighet når du arbeider med strøm og metallplate.
 • Å lage en vindgenerator fra en eller flere automotive alternatorer kan redusere eller eliminere behovet for nettnettet. Alternatorer og moderat strømforbruk kan gjøre prosjektet effektivt, og å legge til elektriske omformere kan gjøre strømmen nyttig for husholdningsapparater. Å lage en vindmølle og feste den til en generator kan utføres av den gjennomsnittlige bakgårdsbyggeren på omtrent en dag.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du VVS for toalettrør
  Slik installerer du Cermatic Tile on Concrete
  Kits for veggen Installasjon av en baderomsventilator
  Hvilken klasse kryssfiner skal brukes til underlag
  Slik lagrer du Bellawood Retur
  Slik dekker eksisterende gulv til kjøkken
  Hvordan legge til støping til skap dører
  Hvordan å dekorere glassfiber dusjer
  Tips for bruk av Paint Stripper
  Pedestal Sink Vs. forfengelighet
  Slik Renovate en murstein peis
  Installasjon av doble kjerne døde boltlås
  Skifer og porselensteinskomponenter
  Slik bruker du Trim for en Wainscoting Effect
  Dusj Pan Membran Liner Installasjon
  Hvordan bytte til en ny teppe
  Slik installerer du Maple Laminate Floors
  Slik monterer du en countertop Instruksjoner
  Slik monterer du en trevise
  Hva er nytt i takmaterialer?