DIY: Heller en garasje etasje

DIY: Heller en garasje etasje 

Vurder dine gulvbehov for garasje

Bruk et målebånd for å bestemme lengden og bredden på rommet hvor du planlegger å helle betong. Vurder hvilke typer kjøretøy du planlegger å parkere på denne betonggarasjeplassen. Hell betong tykkere hvis du planlegger å parkere tunge kjøretøy på den.

Bestem om du trenger fotstøtter til betonggulvet eller om du bare skal helle en flat plate. Footings kan monolithic pour som støter fotene og platen samtidig, eller det kan være en todelt prosess med fotene i en pour og platen i en annen (se Referanse 1).

Se etter byggekoder i ditt lokale område for å avgjøre hva du trenger og følg retningslinjene for å få byggetillatelsen din.

Bestille betong for betonggulvetasje

Kontakt betongleverandøren du planlegger å bruke (se referanse 2). Gi ham dine mål, inkludert lengde, bredde og dybde for å bestemme hvor mange kubikkmeter som skal bestilles. Hvis du hælder fotfeste, gi de dimensjonene også. Hvis du gjør en todelt fot, la flere dager for bunnteksten bli kurert. Footings bør gå under frysestrengen i ditt område.

Tillat litt ekstra betong til pour. Vet hvor du kan dumpe hvilken som helst ekstra betong på dagen for hellet.

Kjøpe forbruksmateriellene

Bestill sperre eller andre forsterkningsmaterialer til betonggulv-gulvet. Også bestille lite grus eller sand å bruke som en base under betong garasje gulvet. Tømmer er nødvendig for å bygge skjemaene til gulvet.

Velg trowels, flyter og etterbehandling koster du trenger for å fullføre betonghellet. Hvis sementblanderen ikke har lett tilgang til stedet, kan det hende at du trenger en trillebør for å flytte betongen.

Sette opp skjemaene og klargjør basen

Bruk 2-til-4 tømmer til å bygge rammen for betonggulvet. Bygg disse skjemaene til det nivået du ønsker det ferdige gulvet (se Referanse 3). Konstruer skjemaer for fotene dine etter at du har gravd ut en grøft til riktig dybde. Mål alle områder for å sikre at de har den riktige størrelsen Sørg også for at hjørnene er firkantede. Legg til en base av lite grus eller sand under garasjegulvet. Gjør eventuelle justeringer i dybden som er nødvendige for å utjevne denne basen.

Sett hylsen på plass. Slip den sammen.

Hell betong

Velg en kul, overskyet dag hvis det er mulig å hælde betong. Kjør betongen i skjemaene i garasjeplassen. Bruk en 2-til-4-som en screed for å arbeide betongen i alle hjørnene. Bruk deretter en flyte for å presse aggregatet inn i betongen for å få en mykere overflate. Når betongen setter opp, bruk trowel s å kutte i ekspansjonsleddene. Som et siste skritt, bruk tekstureringsbeslaget til å 'rive opp' overflaten av garasje gulvet slik at det ikke er glatt når det er fuktig.

Tillat betong å kurere i henhold til leverandøren din s instruksjoner før du går på den eller kjører en bil på den. Fjern skjemaene og legg til tilgang fra en oppkjørselen. Ingenting gjør et garasje gulv mer brukbart enn den glatte overflaten som leveres av betong. Hvis du vet hvordan du skal hellre betong i store partier og jobbe ned, kan dette være et gjør-det-selv-prosjekt du vil takle. Med alle overflate teksturer og farger tilgjengelig for å fullføre prosjektet, kan du til og med oppgradere din betong garasje etasje til et premium nivå.

Andre artikkelen

Hvordan bygge Tørrvegg og Trimmer Tilgangspaneler
Sliping og dreieverktøy
Hvordan kutte ut en skadet flis
Tips om sliping av plast
Hvordan å designe et hjem ved å ligge på landet
Hvordan kutte Laminat Formica benkeplater
Hvordan få konsistent grout farge
Slik beskytter du teppe fra kontorstoler
Baderom Vanitiy Ideas
Slik installerer du en vinstativ
Slik bruker du sikkerhetsskruer
Hvordan lage et spillrom i hjemmet ditt
Hva slags dekk gir verdi til ditt hjem?
Hvordan sette pris for flisegulv
Hvordan kutte laminatgulv rundt varmeovner
Hvordan gjenoppbygge små kjøkken
Hvordan male kjøkkenskap Krem
Hvordan male Vinyl Trim på utvendig Windows
Egenskaper for HDPE plastømmer
Attic Flooring Ideas