Hva er Air Stablizer?

Hva er Air Stablizer? 

Temperatur

En vanlig type luftstabilisator som finnes i hjemmet er en klimaanlegg og varmeapparat. Disse vil forandre luften til den treffer det innstilte temperaturpunktet. Når den innstilte temperaturen er nådd, fortsetter systemet å opprettholde luften ved den temperaturen.

Trykk

En luftstabilisator som fungerer ved å holde konstant trykk, bruker en propell for å trekke ut luften eller kjøre luft inn i en rom. Trykket er nødvendig for at mange maskiner skal fungere skikkelig, og hvis trykket skal falle for lavt eller stige for høyt, kan det oppstå skade eller maskinprosessen slår av. Lufttrykkstabilisatorer kan også brukes til lagring av kjemikalier som må beholdes ved bestemte temperaturer. Mange ganger brukes en trykkregulator i rom hvor trykk kan bygge opp. En åpning vil løsne når trykket er for høyt og deretter lukkes når ønsket trykk er oppfylt.

Hastighet

Andre typer luftstabilisatorer kan brukes til å senke hastigheten på en gjenstand og for å holde objektet på den nødvendige banen. Elementer som bruker disse stabilisatorene inkluderer torpedoer, helikoptre og fly. Stabilisatoren vil skape motstand med luften, slik at varen kan svinge og styres i luften. Torpedoer bruker luftstabilisatorer slik at de kan bremse og komme inn i vannet med nødvendig vinkelhastighet. Disse luftstabilisatorene vil variere avhengig av type båt eller gjenstand. En luftstabilisator sikrer at lufttrykket er riktig innstilt for maskinen eller rommet som inneholder stabilisatoren. Visse prosedyrer kan bare utføres hvis luften er satt til et bestemt trykk, hastighet eller temperatur.

Andre artikkelen

Hvordan Kutte PVC Stiv Skum
Slik limer teppepute til betong
Slik Tile Formica benkeplater
Grants for å bygge et hus
Wooden Decking Vs. Komposittmaterialer
Slik installerer du Stone Tile Backsplash
Hvordan male hvelvede tak
Slik installerer du en rammeløs dusjdør
Hvordan Kutte Plast Tre
Slik syr kyllingetråd til halm
American Standard Lifetime Tub Installere forslag
Kjennetegn ved porselen gulvfliser
Hvor lenge venter du før du tetter inn grout?
Hvordan holder en Iglo deg varm?
Sammenligningshardhet av bambusgulv til andre
Hvordan få et hjem forbedring lån for gjør-det-selv-prosjekter
Hvordan fjerne en vinyl gulv fra en annen historie
Slik fliser over fargede betonggulv
Slik installerer du en ny kjøkkenvask
DIY Skumhusisolasjon