Hvordan Loftisolering fungerer

Hvordan Loftisolering fungerer 

Hvordan Loftisolering fungerer

Loftisolasjon tjener et dobbelt formål, og hjelper til med å holde huset det installert i varmt i de kalde vintermånedene, samtidig som det holder det kult i de varme sommermånedene. Det gjør dette ved å gi et materiale med mange luftlommer der det er vanskelig for varme å passere. Om vinteren, når hjemmet ditt er oppvarmet, vil det ikke være lett å rømme oppvarming gjennom materialer på taket ditt. Om sommeren når du holder huset ditt kaldt, vil varmen fra utsiden ikke kunne passere gjennom isolasjonen for å varme opp ditt hjem.

Typer av isolasjon på loftet

Det finnes flere typer isolasjon som kan brukes i loftet ditt for å forhindre uønsket flyt av varme inn og ut av hjemmet ditt. De vanligste typene av loftisolasjon er glassfiberisolasjon og glassull, som er laget av finskårne glassflasker. Sterk skumisolering brukes noen ganger når det er isolerende lofter, selv om det er mer sannsynlig å bli plassert under gulvet på loftet enn det som skal brukes til å isolere taket. Sau ullisolering kan også brukes på samme måte som glassull og glassfiberisolasjon, men det er ofte dyrere på grunn av behandlingen som ullen må gjennomgå før den kan brukes som hjemmeisolasjon.

Riktig installasjon

For å sikre at isolasjon på loftet skal være effektiv, må den installeres på riktig måte. Isolasjon skal helt fylle hullene mellom gulv- og veggbjelker og sperrer, slik at det ikke kommer hull i hvilken varme lett kan komme inn eller forlate huset. Isolasjon er Overlappes ofte litt for å sikre at det ikke kommer et uhell mellom hullene på isolasjonsstykkene, og er vanligvis stiftet på plass. Hvis loftet som blir isolert, blir omgjort til et ferdig rom for oppbevaring eller belegg, bør isolasjon installeres før noen vegger eller gulv er satt på plass for å gi en varmebærer som helt adskiller veggene og taket på loftet fra utsiden av veggen og taket av huset.

Andre artikkelen

Slik installerer du et fjærbelastet hengsel på en skjermdør
Fjerner popcorntak
Slik fjerner du en gammel Tub Surround
Sandblåsing Sikkerhet
DIY: Hustilsetninger
Slik fjerner du lim på porselenstein for gjenbruk
Slik Remodel Kjøkkenvasker
Hvordan senke elvarme regninger i vinter med Windows
Hva er en innramming hammer?
Deler som kreves for å bytte et bad
Hjemmelaget Utendørs Woodburner
Slik legger du til vann til Latex Paint
Hvordan beregne hvor mange watt dine solpaneler vil produsere når du lager billige solpaneler hjemme
Slik bruker du en Post Hole Digger
Hvordan støtte en granitt benkeplate
Hvordan få teppe lim av en betong veranda
Hvordan Caulk et kjøkken
Hvordan Finish Gipsvegg og hvilke verktøy som skal brukes
Slik legger du til en moderne steinmur i et oppholdsrom
Hvordan lage et øye i kabel wire tov