Hvordan bygge hjemmekino økt sitteplasser

Hvordan bygge hjemmekino økt sitteplasser 

1.

Lag en nøyaktig planløsning på rommet på et ark med grafpapir. Bruk skalaen 'to firkanter tilsvarer 1 fot' for denne planen.

2.

Mål ca. 6 fot tilbake fra den planlagte skjermveggen for å plassere ditt første sitteområde på gulvnivå. Denne første sitteseksjonen skal være omtrent 32 tommer bred, bredden på de fleste sofaer og klubbstoler. Tegn den andre sitteseksjonen, den første hevede delen. Denne hevede delen skal ikke være mindre enn 66 inches bred: 32 tommer for å huse en sofa eller stolbredde og en 34-tommers gangplass for tilgang og benrom. Legg til en annen hevet seksjon hvis plass tillater det. Overfør disse siddekseksjonene tilbake til gulvplanen for å sjekke din overordnede design. Redegjør for et midtveisrom og inngangsveier.

3.

Beregn dimensjonene for hevet seterplatform. Hver plattform skal være 66 tommer bred med ønsket lengde og skal stå 6 tommers høy for den første hevede delen og 12 tommer høy for alle andre hevede seksjoner.

4.

Bygg en 'bilderamme' med standard 2-til-4-studs, til riktig dimensjon. Legg kryssstøtter hver 12 til 16 inches på midten langs rammens lengde og bredde. Bruk vinkeljern for å forsterke leddene. Klipp 'ben' for plattformen til plattformens ferdige høyde, minus u0026 # xBE; inches. Monter et 2-for-4-ben hver 12 til 16 tommer på midten langs rammens lengde og bredde. Fest bena til rammen ved hjelp av to 3/8-tommers vognbolter per ben. Kryss av bolthodene.

5.

Vri plattformen på beina. Juster for nivå. Hvis du har tenkt å fullføre alle sider av plattformen med kryssfiner, legg til u0026 # xBE; tommer til toppen kryssfinerpanel dimensjoner for hvert sidepanel du har tenkt å installere. Dekk toppen av plattformen med u0026 # xBE; tommer kryssfiner. Fest toppen med skruer satt 6 inches på midten. Installer eventuelle sidepaneler. Dekk plattformens topp og sider med passende gulvbeleggsmateriale.

6.

Flytt plattformene på plass og installer sitteplasser. Hvis plattformene ser ut til å bevege seg eller gå ut av posisjonen for mye, bolt eller skru seksjonene sammen (uten syn) for å danne en stor enhet. Du kan også forankre enhetene på veggen eller gulvet.

7.

Konstruer et trinn for eventuelle andre hevede seksjoner hvis ønskelig. Hvis ditt andre lag er 12 inches høyt, bygg et trinn 6 inches høyt med 11 inches bredt, etter ønsket lengde. Dette vil være en trygg og komfortabel trinn-enhet.

Tips og advarsler

 • Plattformer kan være tung og vanskelig å manøvrere, så konstruer plattformen teaterrommet. Overvei å forlate sider som 'vant' t viser 'avdekket for lettere å flytte.
 • Tilsetningen av lavspenningsbelysning langs kantene på plattformene kan redusere risikoen for å snakke eller trekke ut plattformer i mørket.
 • Remodeling av et rom inn i et nytt hjemmekinoanlegg er et populært hjemmeforbedringsprosjekt som gir skjulte fordeler, inkludert besparelser på underholdningskostnader utenfor hjemmet og økt familie tid sammen. Hjemmekino planer kan være så enkle som komfortable seter samlet foran en storskjerm-TV eller mer forseggjort oppsett med high-end surround-lydsystemer, dempbar belysning og hevet sitteplasser for optimal visning fornøyelse.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du laminatgulv ved siden av et skyvedørspor
  Slik tilpasser du et badekar for eldre
  Hvordan bygge gulv for en balkong eller veranda
  Hvordan lage min kjøkkenskap se ny igjen
  Offentlige tilskudd til solforbedringer
  Slik fjerner du kjøkkenskapets refacing
  Slik bor du Åpne en lås
  Brukes til gamle produserte hjem
  Slik installerer du Southern Yellow Pine Flooring
  Slik isolerer du en indre vegg
  Hvordan lage et gulv til å legge fliser
  Slik maksimerer du batteriets ytelse for batterier
  Slik installerer du en overgang fra teppe til laminat
  Ideer for et strøktak
  Bygging av latriner
  Slik bøyer du utvidet metall
  Hvordan male en fraktbeholder
  Hvordan klippe og installere støping
  PEX Piping Tools
  Hvordan male en betong undergulv