Den gjennomsnittlige kostnaden for baderomrenovering

Den gjennomsnittlige kostnaden for baderomrenovering 

Skala

Siden en 'mindre' badoppussing generelt innebærer å bytte ut noen av armaturene, vil den reelle forskjellen i kostnader avhenge mer av kvaliteten og typen produkter du velger. Hvis rommet er det viktigste badet for familien, vil det være verdt å investere i gode produkter som kan håndtere trafikken. Et utdatert bad festet til et lite brukt rom kan imidlertid rettferdiggjøre en enkel oppgradering av inventar og gulv.

Materialer

Hovedelementer (som dusj / badekar design, skap og gulvtype) har størst mulig effekt på den endelige prisen på materialer. I tillegg bør også installasjonskostnader tas i betraktning. Selv om kostnad per kvadratmeter for keramisk flis kontra laminat fliser kanskje ikke er dramatisk forskjellig, er arbeidskostnaden for å installere keramikken betydelig høyere. Omplassering av inventar vil kreve omfattende gjenoppbygging og VVS, ytterligere økning av lønnskostnadene.

Plassering

Selv om du ikke kan kontrollere hjemstedet ditt, kan du i det minste bli informert om effekten av prosjektets budsjett Hvis du bor i Midtvesten eller Sør, betaler du mindre for et ombyggingsprosjekt enn noen som bor på vest eller østkysten. Større storbyområder ser også høyere kostnader enn flere landlige områder.

Viktighet

A bad som blir brukt daglig eller en tilknyttet et hovedsoverom, rettferdiggjør vanligvis en høyere prislapp. Ikke bare vil familien din dra nytte av forbedringen med jevne mellomrom, men kjøpere legger også størst verdi på disse rommene på videresalg.

Overveielser

Vurder hvilke investeringer som gir størst verdi. Badremodeller kan variere fra $12.000 til over $30.000 for et high-end-prosjekt. De fleste selgere gjenoppretter mellom 75 og 90 prosent av den prisen. Avhengig av hvor lenge du planlegger å bo i hjemmet, denne utbetalingen kunne b e nok til å rettferdiggjøre å skape ditt eget hjemme-spa. De to mest populære rommene, renovert av villaeiere, er kjøkken og bad. De er også de to dyreste rommene til ombygging. Kostnaden for renovering vil avhenge av omfanget av prosjektet og plasseringen av ditt hjem. Bestemme verdien til deg vil være basert på hvilket bad du gjør og hvor lenge du planlegger å bli i ditt hjem.

Andre artikkelen

Hvordan liming paneler til vegger
Curb Appeal Tips for Leietakere
Slik fjerner du paneler lim fra gips
Geotermisk Vs. Luftvarmepumpe
Hvordan henge øvre kjøkkenskap
Slik bruker du en Starrett Micrometer
Slik installerer du veggkledning
Hvordan lage et rutete gulv på betong
Hvordan velge kjøkkenskap
Betongherdingsprosess
Hvordan bygge et hemmelig skap
Slik fjerner du Wallpaper Lim
Slik holder du energibrevene dine lave
Hvordan velge utvendig murstein
Egenskaper av PEX Tubing
Gjør-det-selv betong veranda gulv
Slik installerer du Cove Bottom Wall Tile
Slik beregner du konkrete trinn
Hvordan male badet
Hvordan velge riktig boretrykk