Hvordan lage hjemmelaget solkraft

Hvordan lage hjemmelaget solkraft 

1.

Finn ut hvor mange strømmasser du trenger i hjemmet ditt, som bestemmer hvor mange 12 volt solpaneler du må gjøre. Du kan finne brukervennlig solpanel og lastkalkulatorer på altEuniversity på Internett. De fleste stater har også sol- og alternativ energiinformasjonsnettsteder med kalkulatorer for strømforbruk og andre ressurser for å hjelpe deg med å lære mer om solenergi og beregne hvor stort et system du må bygge.

2.

Kjøp et lite solpanel fra en RV-butikk eller en Internett-leverandør.

3.

Kjøp et dypbatteri for kontinuerlig bruk fra en marine- eller RV-butikk. Et vanlig bilbatteri er for å veksle / starte en bil.

4.

Sett batteriet i en barnesikret boks for å dekke opp utsatte klemmer. En plastrør for å beskytte den fra elementene er et godt valg hvis batteriet er lagret utenfor.

5.

Kjøp en DC-meter til strømforsyningsapparater (vifter, hårføner, støvsugere osv.).

6.

Invester i en vekselretter hvis du kjører AC-apparater. Du må vite hvor mange watt du trenger for å kjøre dine 'ting'; Hvis du trenger 120 watt til å kjøre en TV, videospiller og lys, må du kjøpe en omformer på 115 volt og 120 watt.

7.

Bruk boren til å Fest måleren og DC-inngangen til toppen av boksen.

8. Bruk isolert ledning. Fest måleren til klemmene på batteriet, den negative polen først. Behandle bare en ledning om gangen.

9, deretter koble DC-inngangen til batteriet, negativpolen først.

10.

>

Koble solcellepanelet på samme måte.

11.

Lukk lokket på batteriruten. Sikre med en bungee-ledning.

Plasser solcellepanelet i solen: 8 timer for å lade et dårt batteri, 3 timer på toppen av en svekket en.

Tips og advarsler

 • Dette lille systemet kjører små wattlampe i 9 til 10 timer, eller gir deg omtrent fem timer kontinuerlig 115 volt vekselstrøm. Hvis du trenger mer strøm enn dette, må du legge til flere eller større solcellepaneler, omformere og batterier. Hvis du finner dette prosjektet for utfordrende, kan du kjøpe solkraftkit med ønsket effekt som du kan sette sammen. Dette er en nybegynners veiledning til lage hjemmelagde solenergi. Det er gode kilder på Internett og på stater 'alternative energide nettsteder for å lage større enheter.
 • Mennesker har brukt solenergi i tusenvis av år for å varme opp sine hjem. Å lage solcellepaneler for å samle og lagre solenergi til oppvarming og andre elektriske anvendelser er en mye nyere industri.
  Solcellepaneler er vedlikeholdsfrie og gir gratis elektrisk energi. Avhengig av størrelsen på huset ditt, kan det være dyrt å lage nok solenergi til hjemmet ditt. Heldigvis er føderale og lokale myndigheter nå ivrige etter å gi økonomiske insentiver for deg å lage din egen solenergi. For små behov, som å varme opp vannvarmeren eller kjøre små apparater, kan selv å produsere litt hjemmelaget solkraft betydelig redusere strømforbruket.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage et underlag for et flislagt bad
  Slik installerer du gulvbelegg på et ujevnt gulv
  Hvordan plassere et rom for en tregulv
  Installasjonsinstruksjoner for kjøkkenskap
  Den beste kilden til full spektrumbelysning
  Cat 246B Skid Steer Spesifikasjoner
  Hvordan bygge et suspendert tak
  Typer av ekspansive jordarter
  Ulike typer metallplater
  Hvordan å gulv et loft
  Slik installerer du flisbelegg
  Hvordan reparere et tak med skadet Sheetrock
  Hvordan bli kvitt en muggen lukt i tre
  Hvordan bygge en 10x10 dekk
  Hvordan installere Trafikk Master Tre Gulv
  Hvordan å remodel et bad grønn
  Slik trimmer du badkarbeslag
  Hvordan lage naturlig belysning
  Slik monterer du dine egne skap
  Hvordan installere ekte tregulv