Slik fliser eksisterende bordplater

Slik fliser eksisterende bordplater 

1.

Ved hjelp av skrutrekker og rørnøkkel, fjern eventuelle armaturer fra bordplaten, inkludert vasken. (De fleste modeller vil ha parentes som løsner under.) Bruk din palmsander og 80-grit sandpapir til å de-gloss overflaten på benken, slip det bare for å kvitte seg med skinnet. Tørk av alt støv.

2.

Mål og skjær sementbordet slik at det passer over toppen av bordplaten. Gjør rettskjæringene ved å scorere brettet med en knivkniv og deretter knipse den. For vasken, bruk puslesagen din hvis du må lage buede kutt eller stupkutt (kutt som starter innenfor bordets overflate i stedet for ved kanten).

3.

Fest styret på toppen av benkeplaten med snekkerens lim, og vask deretter skruene hver fot eller så med skruen. Heng en smal stripe langs veritalkanten også.

4.

Med din målebånd, blyant og nivå tegner du en rett linje over midten av bredden av benkeplaten, fra forsiden til baksiden. Legg flisene dine ned uten mørtel langs den linjen og langs forkant av benken, til se hvordan de kommer til å falle rundt vasken og på baksiden og sidene. Hvis noen av flisene skal være sliver-cut med en tomme eller mindre, juster du oppsettet slik at flisene kutter det er større.

5. Når du er komfortabel med oppsettet ditt, må du begynne å installere fliser ved å spre ned tinsettmørtel med den smale trowel og trykke på flisene på plass. Start langs forkanten og linjen du trakk, og bygg ut derfra. Legg plastplastene mellom flisene mens du legger dem.

6. Legg alle de fulle flisene først, deretter gå tilbake og kutt de delvise flisene på baksiden, sidene og rundt vask, bruk din flis saga. Heng bull-nese fliser langs forkanten, bare dekker de eksponerte frontkanten av de horisontale fliser. Når alle flisene er nede, må du fjerne plastavstandsstykkene og la flisene sette seg over natten.

7.

Bland din fugemasse med vann i skuffen til konsistensen av tykt gjørme. Spred den på flisene med fugemasseflaten, trykk den inn i mellomrommene mellom flisene. Tørk av overflødig fugemasse med en fuktig svamp.

8.

La fugemassen settes i to dager. Forsegl det deretter med fugemasse, med den lille penselen. Legg på vasken først etter at fugemassen er forseglet.

Tips og advarsler

 • Bruk øyevern når du bruker flisesagen.
 • Keramikk, porselen eller andre harde fliser kan legges over en standard laminat benkeplate, med en liten forberedelse, noe som gir deg et rikere utseende og større durabilty for en brøkdel av prisen på en ny benkeplate. Det tar noen dager, så planlegg å være uten bruk av kjøkkenet ditt i en stund.

  Andre artikkelen

  Hvordan installere teppe Trim
  Steg-for-trinns Refinishing Cabinets
  Hvordan bygge hyller for å gå rundt i rommet
  Slik legger du ved til betongvegger i kjelleren
  Slik fjerner du den selvklebende slipeskiven fra en skivesliper
  Aluminium og Vinyl Siding Verktøy
  Slik installerer du Double Stick-teppe
  Hvordan bygge et tradisjonelt kjøkken
  Slik installerer du stangstøping med wainscoting
  Slik fjerner du hvitt rester fra grouting Tile
  Hvordan bygge en solvarmer til svømmebassenget
  Hvordan kutte små fliser
  Hvordan Kutte Paving Slabs
  Slik installerer du oppvarming under flis
  Hvordan estimere steinvegger
  Slik beregner du betongkrav
  Hvordan selge Cedar Siding
  Hvordan Prep Exterior Betong Vegger for finér Stone
  Slik installerer du en oppvaskmaskin i granitt benkeplater
  Den gjennomsnittlige kostnaden for Master Baderom Renovering