Bruk av svart jernrør for propan

Bruk av svart jernrør for propan 

Verktøy og forsyninger

Du trenger to rørnøkler; en for å gripe røret og den andre for å stramme den. Du vil også trenge en flaske TFE Teflon-pasta, en rulle Teflon-tape, et målebånd, noen rørhengere og det svarte røret, som er tilgjengelig på hvilken som helst maskinvarebutikk.

Du må måle forsiktig for å sikre at du får riktig mengde rør. Den kommer i en rekke størrelser, slik at du kan blande og matche kontakter og koblinger uten å kutte rør som du trenger.

Når alt er tilkoblet, vil du også trenger en liten bøtte med blandet oppvaskmiddel for å sjekke alle tilkoblinger for lekkasjer.

Preperation

Du vil sørge for at gassen fra propanbeholderen er slått av før du starter, og deretter sjekke hele området hvor rørledninger vil løpe og fjerne eventuelle hindringer. Du må være ganske presis når du måler hvor mye rør du trenger, men sørg alltid for å plukke opp noen få ekstra mindre koblinger og kontakter bare for å være sikker. Hvis ikke brukt, kan disse alltid returneres til maskinvareforretningen for full refusjon.

Gjør jobben

For hver rørdel du bruker før du kobler den til et annet stykke, vil du pakke Teflon-tape på tråder og deretter dekke det med TFE-lim. Det er viktig at du ikke sprer på limet, og alt som blir presset ut under stramming, kan tørkes av senere hvis du velger det.

Koble det første røret til propanbeholderen mens du legger en skruenøkkel til tilkoblingen som passer på selve tanken. Hold den skruen fast og skru den første røret inn med en annen skruenøkkel. Bruk alltid to skruenøkkel når du kobler rørene sammen. Dette stopper dreiemomenteret skade på beslaget og gjengene. <
Fortsett på denne måten for prosjektets varighet, bruk koblinger når det er nødvendig, belegge rør med tape og lim, og stram tilkoblingene fast.

Når kroken er opp fullfør, fest rørhenger etter behov, for støtte.

Kontroller lekkasjer

Når du er ferdig, må du skru på gassen for å presse rørene. Deretter tar du bøtte med parabolen såpeblanding, bruk en svamp eller en rag, og drikk denne såpe blandet over hver forbindelse. Hvis det er en lekkasje, begynner koblingspunktet å boble, og du må slå av gassen, skru skruen på plass, ta på nytt og klist inn trådene igjen, og stram den igjen.

Fortsett å sjekke alle sammenhenger som dette, og sørg for at du drikker nok såpevannsløsning på tilkoblingen for å sikre 100 prosent dekning. Bruk aldri noen type flamme som en kamp eller en lighter for å se etter gasslekkasje. Å gjøre det kan forårsake en farlig eksplosjon. Kjøre svart jernrør for propanbruk kan virke som en skremmende oppgave, og du vil betale en profesjonell kjære for å få jobben gjort. Virkeligheten er at så lenge du har de riktige verktøyene og grunnleggende rørmonteringskunnskapen, er dette et veldig bra gjør-det-selv-prosjekt.

Avhengig av hvor mye pipe som skal settes i, dette kan gjøres i løpet av en ettermiddag, med potensial for å spare deg hundrevis av dollar i installasjonskostnader.

Andre artikkelen

Hvordan øke energieffektiviteten i hjemmet ditt
Hvordan Repaint et bad med Emalje Paint
Slik installerer du solceller
Hvordan fjerne den gamle teppet fra hardved trapper
Hvordan spare penger Installere et gjerde
Slik avslutter du Avslutte Tile Molding Edge
Slik installerer du tavler som skiferplater
Travertinproblemer
Hvordan kutte omslag
Hvordan isolerer jeg et solrom med et høyt gulv?
Profesjonell Gipsvegg Installasjon Teknikker
Hvordan bygge en kirke på mitt eget land
Hvordan velge det beste ankeret for betong
Hva er A36 Steel?
Hvordan lage et hemmelig rom i trebearbeiding
Hvorfor er Tile Hazy etter å ha brukt Grout?
Fordeler og ulemper med Pergo Flooring
Hvordan fjerne teksturerte takmaling
Hvordan tegne en skisse av kjøkkenet ditt for skap
DIY: Keramisk Marmor Baderom Tile