Koketilkoblingsanvisning

Koketilkoblingsanvisning 

Kablingskrav

Verifiser eksisterende kretser som oppfyller elektriske koder. Eldre områder brukte 8 AWG-ledninger for å levere opptil 40 forsterkere. Isolasjonen rundt disse ledningene kan være gammel og sprø, eller det kan være av en type som ikke lenger oppfyller National Electric Code. Vurder å kjøre ny ledning til din nye koketopp hvis det krever en krets som overstiger 30 ampere, og ledningen er over 20 år gammel.

Bruk ledninger for å møte kretsens behov. For eksempel trenger 30 amp kretser 10 AWG ledning, 40 amp kretser krever 8 AWG ledning og 50 ampere vil trenge 6 AWG ledning. NEC gjør noen kvoter for bruk av eksisterende ledninger, men lokale byggekoder kan være mindre tilgivende. Ta kontakt med din lokale bygningsavdeling for spesifikke krav.

Merk: En enkelt 50-amp-krets kan levere både en innebygd (veggmontert) ovn og benkeplate (koketopp). Eldre 40-amp-kretser er imidlertid utilstrekkelige for strømmen.

Ny bryter

Oppgrader den gamle bryteren, og erstatt den med en ny. Slå av hovedbryterpanelet og fjern dekselet. På innsiden ser du to ledninger som går til den doble 240-volts bryteren. Løsne klemmene og trekk ledningen fri. Tørk forsiktig den gamle bryteren fra panelet med en skrutrekker og fjern den. Pry fra midten av panelet.

Installer den nye breakeren. Plasser klipsene som ligger på bryterens bunn på tappene, og trykk bryteren fast på panelets ledere.

Ny ledning

Kjør den nye ledningen fra kretspanelet til det nye stedet. Generelt følger du gamle ledninger og fjerning av det er en god måte å jobbe på. Noen ganger kan du få den nye kabelen gjennom tette steder ved å feste den til enden av den gamle ledningen og trekke den gjennom.

De sorte og røde ledningene av den nye kabelen skal fjernes 1 tommers på kretspanelet og festet til klemmene på den nye bryteren. Den hvite ledningen festes til den nøytrale stangen, og jordledningen festes til enten jordingstangen eller den nøytrale stangen som følger Konvensjonen i kretskortet.

Koktrådsledning

Den nye kappekabelen har fire ledninger i den: svart, rød, hvit og grønn. Fest den grønne ledningen til bakken på koketoppen. isolasjon fra den grønne ledningen, og sett inn den fjernede ledningen i klemmen. Stram skruen f irmly.

Fest den hvite ledningen til N eller Nøytral terminal hvis den er nødvendig. Fjern 1 tommers isolasjon, sett den inn i N-klemmen og stram skruen fast. Ikke alle koketoppene krever en nøytral. Hvis det ikke trengs noe nøytral, kapp den hvite ledningen med en ledermutter.

De resterende to ledningene festes til L1 og L2 terminaler eller Linje 1 og Linje 2. Strip endene på ledningene rundt 1 tommers , sett de nakne ender inn i lommene og stram skruene godt fast. Ledningene er ferdige. Sett på igjen deksler, og slå på strømmen igjen. Test den nye koketoppen, og kontroller at den fungerer. En ny koketopp på en benkeplate eller på øya er en populær oppgradering til den velkjente kombinasjonen komfyr og stekeovn. Den innebygde ovnen kan plasseres ved siden av, under eller til og med fra den nye koketoppen. Kabling av disse moderne apparatene krever få verktøy og bare litt ferdighet. Det viktigste kravet er å sikre at eksisterende ledninger oppfyller behovene til det nye utstyret.

Andre artikkelen

Slik programmerer du en LiftMaster-tastatur
Hvordan blinke rundt dører og Windows
Marmor Dusj Ideer
Slik gjenoppretter du Makita batterier
Hvordan male på metallgulv
Typer Cavity Wall Insulation
Hvordan glatte og fullføre store betongplater
Slik installerer du kommersielle hydrauliske dørlukkere
Hvordan Caulk Masonry Windows
Slik installerer du en Dør Jamb Weatherstrip Set
Slik installerer du Vinyl Tile Over Kryssfiner
Slik måler du Square Footage for laminatgulv
Sandblåsingsinformasjon
Hvordan bygge med betong og plastflasker
Tregulv vs. Pergo
Forskjellen mellom laminat og tre
Typer av trådkraner
Hvordan får jeg et kjøkkenbord?
Slik installerer Cedar Shake Shingles på et tak
Kan jeg kutte et hengsel?