Slik installerer du laminatgulv i bad

Slik installerer du laminatgulv i bad 

Installere laminatgulv i baderom

1.

Kjøp vanntett laminatgulv. Disse spesialitetslaminatene kan ikke bæres i alle maskinvareforretninger, så du må kanskje kjøpe den på et spesialbutikklager eller -butikk.

Ta bort alle baseboard-molding rundt vegger.

3.

Sørg for at du har en fin, jevn overflate for å arbeide med det uten støv og rusk. Hvis du installerer over en undergulv, må du sørge for at Det er ingen negler eller skruer som stikker opp. Laminatgulv kan installeres over eksisterende gulv, som fliser.

4.

Slå av vannforsyningen og fjern toalettet. gjør det mulig å løpe laminatet under toalettet helt til flensen, noe som gir et mye bedre utseende på gulvet.

5. Legg fuktighetsbarriereplastene på sub- gulv eller over eksisterende gulvinstallasjon Du kan tape kantene for å holde den på plass. Rull ut skumpolstringet på toppen av fuktighetsbarrieren. Du må kutte hull for toalettflens, skap eller eksisterende rørleggerarbeid.

6.

Begynn i et hjørne av baderom. Plasser den første laminatflisen omtrent 1/8 tommer fra hver vegg. Du kan bruke fliser til å sørge for at du har den riktige mengden plass.

7.

Plasser et andre gulvbord mot det første slik at de kortere endene berører. Ta treblokken og sett den mot motsatt ende av det andre brettet. Med hammeren, trykk forsiktig på blokken slik at de to brettene låses sammen.

8.

Gjenta denne prosessen til du kommer til motsatt veggen. Etter all sannsynlighet må du kutte det siste brettet for å passe det opp mot veggen. Ikke vær så snill, det er fint. Mål plass og kutt brettet for å passe. Bruk kullstangen og treblokken for å lette dette siste brettet på plass.

Ta

Ta klippebrettet og start en ny rad ved siden av den første raden av gulv. Du vil strekke brettene for å gi et mer naturlig treutseende. Gjenta dette til du avslutter den andre raden.

10.

Når du kommer til toalettet, må du bruke puslespillet til å kutte gulvet for å passe. Gjør dette også hvis du har rørlegger som går opp gjennom gulvet.

11. Bruk en tynn stripe av silikonforsegling til kantene hvor to gulvbrett møtes.

Tørk bort noe overskudd, dette vil bidra til å hindre fuktighet i å sive mellom brettene. Også kalkulere eventuelle hull mellom gulvbrett og rørleggerarbeid.

Tips og advarsler

< li> Skumplasting kommer i forskjellige dybder og kvaliteter. Pass på at du velger den rette for dine behov. Noen polstring kommer også med innebygde fuktighetsbarrierer. Du kan forlate toalettet på plass og klippe laminatet slik at det passer. Laminatgulv kan legge til varme på badet ditt at flisene ikke kan skaffe seg. Men fordi badene er miljøer fylt med fuktighet og vann, kan vanlig laminatgulv spenne eller spenne. Produsenter har trappet inn for å fylle gapet ved å tilby vanntett laminatgulv for bad og våt miljø. Denne typen gulv kan også installeres over eksisterende vinyl og flis, slik at du enkelt kan ta med deg badet ditt.

Andre artikkelen

Slik bøyer du utvidet metall
Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
Hvordan figurere vinkel på rekkverk for trapper
Tak ideer for en ny konstruksjon
Garasjestiler for hjemmetillegg
Hvordan bygge en Cob House Floor
Slik installerer du runde perler
Hvordan Kutte Plast Tømmer
Hvordan bygge en skoskap
Slik gjenoppretter du kjøkkenbordsplater
Hvordan lage loftslagring
Prosjekter for en Hjemsmakeoverføring
Slik blander resirkulert glass i betong benkeplater
Hvordan legge Vinyl Tile på Betong
Hvordan Kutte Metall Trim
Slik sveiser Square Tubing
Hvordan gjøre ditt hjem energieffektivt i dag
Flat Roof Construction Methods
Slik bruker du vannbasert gulvfinish
Hvordan sette fliser på betong