Raffinering av en tørr kjeller

Raffinering av en tørr kjeller 

Planlegg ditt rom

Hvis du arbeider med en åpen planløsning, kan det være mange måter å repurpose plassen på. Kanskje du kan dele rommet i separate områder for å sove, lage eller slappe av og slappe av , eller du kan la den stå åpen som en stor plass. Hvis kjelleren allerede har rom, kan du bare endre romfunksjonene gi kjelleren en ny følelse.
Bestem om kjelleren din har tilstrekkelig belysning. Det er svært vanlig at kjellere tennes av en hovedtrekksbelysningsarmatur. Har ekstra lysarmaturer installert --- fortrinnsvis innfelt belysning og veggskinner --- for å oppleve din nyoppussede kjeller og å gi tilstrekkelig spotbelysning for romets nye funksjoner.

Fullføre jobben

Hvis du ' re planlegger å delen av kjelleren din, har veggmontering installert. Før du slår av veggene med isolasjon og sheetrock, har kjellerens rørleggerarbeid og strømforsyning kontrollert etter lokale kodekrav. Hvis det er nødvendig med ny rørleggerarbeid og ledninger for kjelleren, må du ansette fagpersoner for å fullføre jobben. Når alle bygg og sikkerhet er ferdig kravene er oppfylt, lukk taket, ferdig med veggene og legg til dører for hvert rom.
Velg vegg- og takfarger. Farg dem med en slitesterk anti-mugg og muggmaling som varer i mange år. du har en tørr kjeller, kondens kan fortsatt dannes i dette laveste området av huset ditt.
Velg gulvmaterialet. Tile gulv er et langvarig, holdbart gulvalternativ for kjelleren. Selv om du foretrekker teppe, fliser du på kjelleren vil gi den enda mer langsiktig funksjonalitet, og du kan ganske enkelt legge til tilpassede området tepper i kjelleren. Mange teppeforretninger vil binde kantene på et skreddersydd stykke teppe for å passe kjelleren din. På den annen side tørker du kjellere ca n har tre eller laminatgulv installert. En tørr kjeller er også egnet for vegg-til-vegg-tepper, siden det ikke er bekymring for vannlekkasje.
Å gjøre det meste av arbeidet selv, vil spare arbeidskostnaden ved å ansette en profesjonell. Men hvis jobben er for vanskelig å håndtere selv, vil ansettelse av en profesjonell sørge for at jobben er utført i henhold til spesifikasjonene for byggekoden. Det er en mindre skremmende oppgave å refinansere en tørr kjeller --- en kjeller uten bekymring for fuktighet eller mulig vannskade. Over tid kan kjellere bli utdatert, kjedelig og kjedelig. Malingen kan knekke, gulvene kan ha sprekker eller bukser, og veggene kan kanskje bruke en estetisk makeover. Følg disse trinnene for å reparere kjelleren din med forsyninger, verktøy og hardt arbeid for å få jobben gjort.

Andre artikkelen

Hva er OSB Wood?
Hvorfor Coating din Wood Siding hjelper
Tips om installering av takrenner
Hva er en del av stillas?
Slik Remodel Kitchen Islands
Vaskerom Remodel DIY
Hvordan gjenoppbygge små hjem
Hvordan klippe og installere støping
Hvordan spiker Cement Board Siding
Hvordan kutte omslag
Slik redigerer du din countertop
Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
Laminat tregulv vs. Engineered Wood Floor
Slik reparerer du enkelt laminatgulv
Slik fjerner du et badekar kran fra et mobilt hjem
Slik gjenoppretter du trinnene på en betongportal
Gjør det selv Innvendig Betongfarging
DIY Putting Coving
Slik konverterer du en badekar i en walk-in dusj
Gjør-det-selv Betong Gulv Skimjakke