Garage Workshop Ideas

Garage Workshop Ideas 

Lag plass

Før du gjør noe annet, legg til plass rom for arbeidsområdet i garasjen din. Hvis du designer og bygger garasjen din, må du designe med arbeidsområdet ditt i tankene. En dyp garasje på 22 til 26 fot gjør det mulig for biler og et verksted. I tillegg kan du lage en ekstra bilplass spesielt for verkstedet ditt. Men jo større verkstedet ditt, desto mer oppvarming og kjøling vil koste.

Sørg for å ta med mye lys til din butikk. Hvis du vil, bruk et gulvbelegg for å forhindre glidning under bestemte typer prosjekter.

Lagring

Pegboard, hyller og skap er et must i et velutstyrt verksted. Pegboard fungerer best for å holde ledninger innpakket og håndterbart, og holder andre verktøy på hånden og utenfor gulvet. Pegboard er også bra fordi det er justerbart, og du kan legge til eller fjerne kroker etter behov. Hylle kan være laget av plast, metall eller tre. Kjøp enten hyller eller bygge enheter av uferdig tre. Nail lids under vertikale hyller, og skru deretter beholdere på lokkene for lagring av små gjenstander. Skap kan kjøpes eller reddes fra et kjøkkenoppussingsprosjekt. Pegboard kan festes på innsiden av en skapdør.

Plastkasser fungerer godt for garasjeoppbevaring fordi de ikke vinner som tre eller rust som metall, og de kan lett glide inn i skap eller på hyller. Bruk klare plastbeholdere til å lagre varer som brukes til lignende prosjekter Prøv å få plastbeholdere med separate rom. De flere delene i beholderne, desto enklere ting blir det.

Etiketteringsrom for lagrede elementer er en av nøklene til å holde den organisert. Bruk en permanent markør og en strimmel av maskering eller duct tape. For å identifisere maling bokser, male en blokk med farge på kanten av hver enkelt boks tilsvarende plass på hyllen.

For tømmer som ikke lett passe på en hylle, installer L-parenteser på veggen for lagring.

Deluxe-tillegg

I et verksted hvor du skal jobbe med bil, er en hydraulisk heis en god ide. Bare 12,5 meter med klaring er nødvendig å ta imot en heis. Uansett hvilken type verksted du trenger, er et bad i garasjen nyttig. På denne måten vinner du ikke t o forlate. I tillegg vil en dusjkabinett for å rydde opp etter prosjekter hjelpe med å inneholde rot som du har gjort i garasjen. Garasjer gjør gode verksteder på grunn av den utilitære naturen av rommet. De kan bli skitne. Det er ingen tepper å bekymre seg for ødeleggelse og ingen maling å være altfor bekymret for. Dette gjør garasjer nyttig for mange hjem og bilprosjekter. Når du designer et verksted, er det viktig å ha alt for hånden og organisert, men som selve garasjen, kan denne organisasjonen også være utilitaristisk.

Andre artikkelen

Hvordan få fliser og teppe å møte
Slik reflekterer du kjøkkenskapsdørene dine
Slik installerer VVS Vent tak blinker
Instruksjoner for hvordan du installerer tregulv
Asbest Avfallsloven
Slik installerer du en naturlig Stone Backsplash
Slik beskytter du behandlet tre
Bygg en skorstein for en vedovn
Hvordan Kutte Plate Stål
Slik kobler du opp en vaskeavløp
Direkte ventilmontering
Ideer for å designe en jenterom på skolen
Slik installerer du keramiske fliser over kryssfinergulv
Typer av rekkverk for trinn
Slik Refinish Gamle Betong Steps Bruke Dekorative Cement
Mobilhytter i Arkansas
Slik festes en granitt benkeplate til et skap
Bath Remodeling ideer med en Clawfooot Tub
Riktig installasjon av lagskruer
Slik installerer du travertinfliser på en dusjvegg