Konkrete ideer for gangveier

Konkrete ideer for gangveier 

Sildbenet Frimerker

Sildbenet teglmønsteret er et populært valg for innkjørsler fordi mønsteret gir seg vekt og vekt. Skiftende murstein vil imidlertid ikke være din bekymring fordi oppkjørselen din bare ser ut som murstein. Velg sildebensstempelmønsteret for sin vakre, gjentatte geometriske appell. Betongen kan bli tonet fargen til ditt valg før den er stemplet og forseglet.

Samlet

Biter av sand og stein i betong kalles aggregat. En samlet overflate er perfekt for et rustikt utseende eller en prairie-stil hjemme. Du kan ha poser med aggregat strømmet inn i betongen når den er blandet. Når oppkjørselen betong blir hellet og tørket, påføres trykkvask, sandblåsing eller kjemiske behandlinger på overflaten, for å avsløre den vakre aggregatstenen i betongen. Aggregate rock kommer i en rekke farger, som vil variere i henhold til regionen de kommer fra. Påfør en klar forsegler for å få ut fargen på bergarter. Eller du kan trimme oppkjørselen med aggregat og bruke en annen stil av betongfinish for senteret.

Flekker og savte mønstre

En slank, moderne utkikke ville passe til et hjem med moderne arkitektur eller en vinkelformet design. Utsikten kan oppnås ved å fargelegge oppkjørselen i en passende farge eller farger. diamantformer, firkanter eller sammensetninger av firkanter som er kantet med lysere flekker eller kontrasterende mønsterformer. Farg betongen i en mørkegrå farge, og stempl den med et skiferstempel. Opprett forskjellige geometriske former, etterlater rene, rette kanter. Form i en blek grå grense. Fullfør den med en klar glansforsegler blandet med glidebestandig materiale.

Eksisterende betongkjørsler

Betongoverlegg kan brukes på eksisterende betongkjøringer hvis betongen ikke er for dypt feil og da Maged. Betongoverlegg binder med gammel betong, noe som gjør det mulig for deg å bruke alle dekorative betongmetoder uten bekostning av å helle en ny oppkjørselen. Når den eksisterende betongen er fullstendig rengjort, legges betongoverlegget på. Overlegget er laget av en betong-polymerblanding, som bare er ca. 1/4-tommers tykk når den påføres. Den er imidlertid tykk nok til å være stemplet med brostein, murstein eller annen type egnet betongstempel.

Holde det enkelt

Når det brukes på vanlig betong, påvirker surflater med salter i betongen, og skaper en Slagflasker kommer i en rekke jordfarger og er en av de enkleste måtene å gi oppkjørselen din et nytt utseende som fungerer godt med designen av din hjemme og landskapsarbeid. Dessuten kan syrefarget betong skåres med en diamantbladskutter. For å skape ytterligere finish og visuell interesse, kan du skjære store firkanter inn i den flekkete overflaten og belegge den med en tonet sealer blandet med glidebestandige materialer. forseglere vil forsterke fargen. I mange år var betong oppkjørsler bare en måte å komme fra gaten til garasjen eller carport. Men med alle innovasjonene i betong, kan du gjøre oppkjørselen din til noe du ser frem til å se hver dag. Dekorative betong syre flekker, akryl flekker, farger, farger og overflater, i tillegg til hundrevis av konkrete stempel design, har gjort det mulig å slå oppkjørselen din til en attraktiv utvidelse av ditt hjem design.

Andre artikkelen

Kompostering toalett systemer
Beskytter varmelampepærer
Slik bytter du en lysbryter til en elektrisk utgang
Emaljert mot glassfiberfiber
Slik installerer du Backer Board
Slik installerer du Glassstein
Slik bruker du en teksturpistol
Unfinished Basement Storage Ideas
Hjemmelaget A / V vegghylle
Slik bruker du '' Kill a Watt '' Data
Hvordan smelte is i takrenner
Hvordan velge et ADA toalett
Slik kjøper du OSB Board
DIY Wood Beam
Slik kjøper du Metal Roofing
Hvordan legge nye fliser
Forskjeller mellom vanlig og lett taktekking
Slik bruker du Auto CAD for kabinettfremstilling
Slik flytter du elektriske uttak og brytere
Hvordan reparere Tile Grout Yourself