Tips for å forbedre hjemmets verdi

Tips for å forbedre hjemmets verdi 

Hurtige løsninger før du selger

Når du planlegger å sette hjemmet ditt på markedet snart, kan du gjøre et par ting for å øke verdien av huset med en gang. Et friskt lag maling kan gjøre underverk for et hus, internt og eksternt. Bruk nøytrale farger, slik at du ikke overlater eventuelle potensielle kjøpere. Bytt ut gamle apparater med nyere, energieffektive. Bytt ut gamle tepper med enten nye tepper eller enda bedre tregulv.

De beste rommene for å forbedre

Forbedre kjøkkenet hvis du vil ha verdien av ditt hjem for å gå opp på en stor måte. Potensielle kjøpere verdsetter kjøkkenplassen, slik at apparater, telleroppgraderinger, flislagte gulv, tilpasset flislagt flis og mye skap plasser en stor forskjell. du har plass til en øy, men ikke har en, legg den til. Forbedre master badet med et boblebad og moderne forfengelighet. Kornstøping og wainscoting kan gjøre en forskjell i en formell stue eller spisestue. Øk lagringen i hele hjemmet, spesielt i soveromskapet. Utfør noen kjeller eller loftsrom for å gjøre dem brukbare kvadratfot.

Utendørsforbedringer

Et basseng kan virkelig forbedre verdien av et hjem, spesielt i områder der varmt vær er standarden i en stor del av året. Dekk og terrasser er viktige å ha, og et godt omsorg for dekk eller patio vil øke verdien av hjemmet. En dekning er også en god ide, for det gjør utendørsbassenget brukbart på veldig varme dager, på grunn av skyggen og på regnfulle dager. Utendørs peiser er også en stor oppgradering for å øke verdien av et hjem. Spesielt under et kjøpermarked, er det en god ide å gjøre forbedringer i et hjem for å øke verdien. Uansett om du bestemmer deg for hvilken boligforbedring du skal investere i neste, eller leter etter noen måter å øke boligens verdi før du Sett den på markedet, du kan gjøre mange ting.

Andre artikkelen

Hvordan Energieffektive Windows Shopping Tips
VVS Instruksjoner for Bidet
Slik bruker du glassblokker i veggmureri
Hva bruker jeg å bygge et hus uten tre?
Hva gjør godt sandpapir?
Hvordan installerer jeg en lysbilde med to historier?
Hvordan kutte metallplater
Keramisk fliser til bad og tips for kjøp
Hvordan Fargebelegg Ferdig Betong
Slik Vanntett din Peis
Wall Stone u0026 Pebble Tiles
Hvordan vinkle solfangere til å lage soloppvarmet varmtvann
Slik Wire 3 Bytter til Kontroll 1 Light
Slik setter du en gummihylse på taket
Hvordan å refinsh tregulv
Installasjon av en propan peis
Bruksområder av en sandingsforsegler
Hvordan leie verktøy for teppe installasjon
Slik blander du en dormer inn i hovedtaket
Hvordan bygge et nytt hus som ser gammelt ut