Alternativ til Slab Granite Edge Profiler

Alternativ til Slab Granite Edge Profiler 

Basic Finish Edge Profiles

Grunnleggende eller standard granittkantprofiler er de som du oftest finner på prefinished kommersielle produkter, i byggherrehus og for tynnere platene av granitt. Disse vanlige kanten profiler inkluderer rette kanter og avrundede kanter på et enkelt stykke granitt, men ingen sammensatte eller multiplaned kutt eller sliping. I denne familien av kanter er: den rette kanten, kvartfinalen på toppkanten, kvart og halvkantet toppkanten og den halve og demi avrundede kulen.

Designerprofilalternativer

Designerkutt og sammensatte profilkonfigurasjoner bruker en kombinasjon av retningsskjæring og sliping for å gjøre en mer kompleks eller dypere kantprofil på et enkelt stykke granitt. Noen av disse bruker toppkutt for å gjøre granittkanten nedre, mens andre bruker omvendte kutt for å få toppkanten til å stikke ut og andre gir en symmetrisk effekt. I denne familien av kantprofiler er: ogee, cove ogee, ogee bullnose, foss med kaskadskåret effekt, dupont, cove dupont, trappebånd, platner, kvart-runde topp og bunn og full bullnose.

Forbindelse og Tilpassede kantprofiler

Sammensatte granittkantenprofiler bruker to eller flere stykker granitt til å bygge en kantprofil som er større eller mer detaljert enn størrelsen og tykkelsen til granittplaten vil gi naturlig. De tilsatte stykkene er epoxydet eller på annen måte limt på plass enten før eller etter kutting og sliping, avhengig av produksjons- og installasjonsprosessen. Du kan kombinere deler av andre kantdesigner for å skape en karakteristisk stil, men det er noen flere vanlige kombinasjoner som viser denne teknikken som inkluderer: en topistet fullstøtnøkkel, en topiket kantkanten, en ogee på toppen med en full rulle under, todelt halvkant og enten en ogee eller dupont kutt over en rett kant. Den naturlige kanten av slabgranitt er hakket, crenelated og ofte ikke plumb. En ny ferdig profilkanten kan males på granitten for å passe til omgivelsene og din personlige smak. Fra den skarpe og grunnleggende rette eller skråkant til den elegante og mer komplekse cove ogee eller tilpassede sammensatte kant, er det flere dusin bransjestandardprofilalternativer å velge fra. Jo tykkere granittplaten, jo mer designfleksibilitet har du.

Andre artikkelen

Hvordan lage en kjøkkenreparasjon og remodel
Hvordan ramme en vegg med 2x4 's
Hvordan måle Crown Molding
Gjør det-selv-innebygde skap
Hvordan panel og trimme innvendige vegger
Hvordan bygge en enkel festet pergola
Avansert badekarreffinering
Laminat Countertop Fabrication Tips
Keramisk gulvflisekrav
Hvordan gjenopprette en malt gulv
Slik Steam Clean Tepper på tregulv
Porch Ideer Bruke Murstein
Slik bruker du PVC-sement
Hvordan estimere kostnaden for tennsteinsbaner
Slik Refinish Oak Skap
Slik konverterer du et loft til et soverom
Hvilket underlag er best å bruke på bad?
Slik vurderer du bambusgulv
Utskiftningsalternativer for benkeplater
Hvordan velge et ADA toalett