Bygge kompost låne planer

Bygge kompost låne planer 

Funksjon

Kompostering er prosessen med å snu nitrogenrikt materiale tilbake i jord. En kompostfjøs er oppkalt, fordi jorda i kuens sengepakke er luftet to ganger daglig. Gjødselet i sengepakken er vendt tilbake i jorda og blir raskt nedbrutt. Varmet som oppstår ved nedbrytning av gjødsel, bidrar til å Varm låven og bidrar til dyrets helse. Sengetøyspakken består av sagsmuss, som først er pakket til en dybde på 1 meter. Mer sagstoff legges til ettersom jorden er luftet. Barnet blir vanligvis renset ut i oktober, og ved dette punktet er sagsmagen nesten 4 meter høy.

Form

En kompostfjøs er lagt ut slik at fôrgaten er skilt fra sengetøyspakken ved 4 fot høye vegger. Dette holder strømpanelet sprer seg over i fôrgaten. Gullveggen er toppet for å forhindre at køer går over veggen. Gaten kan løpe ned midt på låven med plass til en lastebil for å kjøre gjennom for å stanse gaten, det kan være plassert langs utsiden med tilgang via en gangvei, den kan løpe langs en inn Teriorvegg eller fôrbakke kan henges fra sperrene. Kyr får tilgang til fôringsgaten gjennom gangveier fra sengetøyene. En overheng hindrer været i å komme inn i låven fra utsiden. Kompostfôr sidevegger anbefales å være 16 meter høye. Dette er høyere enn i vanlige låger for å imøtekomme tap av sidevegg på grunn av voksens høyde på sengetøyspakken.

Utstyr

En sengetøyskasse kan bestilles av nesten alt materiale fra tre til bølgepapp. Sengetøyspakken består av sagbruk. Et vanningsanlegg må suspenderes for å få tilgang til storfeen. Luftningsutstyr kan bestå av en kultivator eller en meiselpute. I tillegg er noen kompostfôr fylt med fans for å tørke ut sengetøyspakken. Disse må henges høyt nok til å gi hodestue selv etter at sengetøyspakken vokser til sin maksimale høyde. Det ser litt ut som et drivhus, og navnet lyder mistenkelig som en også. Imidlertid er en kompostskål faktisk bygget for malkekyr, ikke planter. Disse husene i hop-stil kombinerer en matgat med en sengepakke (hvileplass). Denne typen hus anses å være et bedre alternativ for malkekjøtt enn slipsboder eller gratis boder.

Andre artikkelen

Hvordan sette Stucco på en Metal Building
Hvordan bygge et hus under 50k
Hvordan Remodel en 1950s Ranch House
Slik kobler du to stykker tre-veggs skorsteinsrør
Hvordan forteller jeg forskjellen mellom kjøling og type L kobberrør?
Slik forebygger du svamp i ditt gjennomsøkingsrom
Slik installerer du 16 tommers soffitventiler
Hvordan lage skap
Slik isolerer du et falltak
Luksus bad Ideas
Hvordan å forlenge en stein og mørtelmuren
Hvordan bruke Barn Wood til å fullføre et bad
Slik installerer du franske avløp i kjelleren
Slik bytter du en blad på en Delta Shopmaster Miter Saw
Hvordan Gassdrevet luftovn fungerer
Slik forstår du målere av rustfrie vasker
Hvordan lage teppe på trapper
Kan du bruke metall taktekking over sammensetning helvetesild?
Enkle byggeplaner for en liten låve
Hvordan konvertere en dresser til et bad forfengelighet