Baderom Remodeling på et budsjett

Baderom Remodeling på et budsjett 

Materialer

Hvis du vil ha avanserte materialer, bruk dem sparsomt. En granitt forfengelighet benkeplate eller marmor fliser på dekk av karet vil ikke slå banken, men de vil gi badet en luksuriøs touch. Tilføy høyere priser aksenter med billigere materialer som keramiske fliser som simulerer naturstein. Bruk beadboard på Vegg i stedet for flis til et landbad. Kjøp for byggematerialer om vinteren - etterspørselen er lavere, og du kan få plass til å finne en avtale.

Gå og kjøp i utradisjonelle butikker for byggematerialer. A båtforsyningsbutikk kan ha en forfengelighet som vanligvis brukes i yachter som ville være perfekt for ditt bad for mindre penger. Finn en unik kilde for rustfritt stål å bruke på forfengelighetens front. Se etter en forhandler som lar deg blande og matche din egen flis .Dette gjør at du kan få livlig farge mens du bruker mosaikkbrikker som er til salgs. Planlegg ditt bad ombygging rundt steiner og skoger som er lokale i ditt område for å spare på fraktkostnader. En dusj laget av betongpaneler gir deg muligheten til å bruke resirkulert m aterials, spare penger og legg til en industriell følelse til ditt bad remodel. Replikere high-end fliser som ser ut som rock ved å sette et dusjgulv med landskapsrock og betong for en brøkdel av kostnaden. Bruk rester av materialer fra andre remodeling prosjekter, for eksempel accenter speilet med kirsebærtre gulv eller male undersiden av et glass for en billig forfengelighetsteller.

DIY-prosjekter

Gjør-det-selv-prosjekter kan spare penger på arbeidskraft samtidig som du lar deg jobbe innenfor din egen tidsramme og få et tilpasset utseende. Vet når du skal ringe inn eksperter på et bad ombygging for å redde hodepine og kostbare feil. Profesjonelle skal håndtere rørleggerarbeid og elektrisk arbeid for å sikre at badet oppfyller byggekoder. Utfør oppgaver som å male og fjerne tapet selv for å spare penger.

Gulvplan

Gulvplanen på badet ditt bestemmer hvor mye kostnaden vil koste. Prøv å holde hovedarmaturene, som toalettet, vask og badekar, på samme sted for å spare på rørleggerarbeidskostnader. Hvis du vil ha et badekar, finn en i en standardstørrelse som passer inn i det eksisterende badekarområdet.

Tilpassede topper

Et budsjettbad kan fortsatt være stilig. Identifiser det ene moderne elementet på et bad som du ikke kan leve uten, for eksempel en lysekrone eller fartøysvink. Spar penger på resten av materialene, slik at du fortsatt kan ha det som er viktig for deg.

Baser ombyggingen rundt de eksisterende funksjonene i rommet. Arbeid med en sokkelvaske, klo-fots badekar og hvit flis for å lage et vintage bad. Spru opp et retrobad med lys og maling. Prøv en moderne lakkfarge som gull mot grå eller taupe fliser for å oppdatere den og skape et moderne utseende uten å bruke mye penger. Maling kan også forandre forfengelighet for bare noen få dollar. Baderomsremodeller koster så mye på grunn av bruken av elektrikere, rørleggere og luksuriøse materialer som stein og fliser. Bruk kreative løsninger for å redusere kostnadene mens du fortsatt får drømmestuen.

Andre artikkelen

Slik installerer du et skjult hengsel på en skapdør
Hva forårsaker gulvfliser å komme løs?
Hvordan bygge en dekk av tre og glass
Kjemikalier brukt i betongblokker
Slik installerer du Tile Backerboard
Marmor Tile Alternativer
Slik legger du Granit Tile Countertop
Septisk systemfjerning
Hvordan Plumb en dusj Drain
Hvordan lage et soverom og bad
Tips for Trim Work
Installasjon av dusjdørbunnramme
Gjennomsnittlig pris på et mobilhjem
Hvordan redusere utseendet på et strukturert tak
Slik lette en ventilløs peis
DIY: Flagstone Patio Pavers
Instruksjoner for Tiling Over Laminat Backsplash
Hvordan kan jeg klippe flis uten flisekutter?
Slik fjerner du en drill Trykk Chuck
Metal Crafting Tools