Bathtub Refinishing Ideas

Bathtub Refinishing Ideas 

Velge din tilnærming

Skal du ansette en profesjonell eller refinansiere badekaret selv? Refinishing kits er allment tilgjengelig for hjemmebrukere, men kan ikke gjøre en varig jobb. Unngå børstesett fordi de ikke kan gi den slags glatte overflaten som forventes på et badekar. Produkter med lange tørketider har en tendens til å samle støv, noe som fører til en grusete utseende. Vær oppmerksom på at du har å gjøre med svært farlige kjemikalier. Før du bestemmer deg, bør du forstå hva som er involvert i badekarreffinering.

Leie verktøyene du trenger

Før du skal refinisere badekaret ditt, må du leie en høyvolum, lavtrykkssprøytepistol og øve med det på en skrap av tre, slik at du har en følelse av utløseren og hvor mye trykk du skal bruke. For din sikkerhet, trenger du også åndedrettsvern for å unngå å inhalere kjemikalier og et ventilasjonsanlegg for å holde røyk fra å gå gjennom hele huset. h2> Forberedelse av overflaten Forberedelse er nøkkelen til en jevn refinishing jobb. Eventuelle sprekker skal repareres før refinishing. Fjern eventuell gammel caulk. Tape av overflater du ikke vil male. Du må kanskje fjerne avløp. Rengjør badekaret grundig med en spesiell rengjøringsmiddel. Noen bindemidler krever også syre-etsing. Sand overflaten med en palmsander.

Påfør deretter limningsmidlet i henhold til etikettretningen (de fleste limemidler blir vanligvis tørket på). Etter at bindemiddelet har vært påført, må du blande primeren og spray på ett eller to strøk.

Bruk av finish

Bruk profesjonell maling laget for refinishing. De fleste selskaper tilbyr ditt valg av farger og overflater. Høyglans er best På minst tre lag, vent minst en halv time.

Etterbehandling

Det kreves minst 24 timer for kjemikaliene å binde. Noen fagfolk bruker også et puslesystem for å legge til glans til overflaten Etter at det er gått nok tid, kan du deretter bruke caulk igjen. Unngå å bruke det raffinerte badekaret i minst 48 timer. Bruk aldri slitesterkt rengjøringsmiddel, badematter med sugekopper eller pålegg. profesjonell må stripe den med svært sterke kjemikalier og raffinere det igjen. En god etterbehandling kan vare opptil 15 år. Refinishing ditt gamle badekar er et økonomisk og økologisk vennlig alternativ til å installere et nytt badekar eller badekar. Hvis du er i markedet for et bad makeover, bør du vurdere alternativene dine.

Andre artikkelen

Onyx Vs. Granitt benkeplater
Faser av å bygge et hus
Krav til brann sprinkler
Hvordan Finne Keramisk Tile Langs En Badekar
Grunnleggende planer for å bygge en patio dekk
Energibesparende tips til et lager
Slik legger du Linoleum på gulvet
Hvordan lage teppe klistremerker
Bruker for Cedar Wood
Installasjon av trebrennende ovn
Slik fjerner du overflødig grout fra keramisk flis
Håndtakskrav for dekk
Hvordan lage et eget kabinett
Hva er de vanligste materialene som brukes i Bridge Construction?
Slik planlegger du kjøkkenet ditt
Hvordan male tre til å ligne granitt benkeplater
Verktøy for å lage granitt benkeplater
Slate Tile Shower Ideas
Hvordan identifisere Rock Wool Insulation
Slik legger du til og rengjør fliser