Corner Tub Ideas

Corner Tub Ideas 

Hjørneputer

Noen hjørneputer doble som dusjer, som fungerer bra for små mellomrom. Disse karene vil frigjøre plass på badet mens du gir en fin størrelse badekar som kan utstyres med boblebad eller boblebad.

For større bad velger du et frittstående hjørne badekar stort nok til to . Disse er også tilgjengelig med jets, som gjør at badekaret ditt kommer inn i ditt eget private boblebad. Noen av de større hjørnepottene inkluderer også ett eller to seteplasser.

Pillere kan settes inn på hver side av hjørnebjelken for å skape en ekstravagant setting som passer for kongelige. Stegene kan også inkluderes for et mer dramatisk utseende.

Bruk veggene

Veggene rundt karet får ikke nok oppmerksomhet. De er en av de første tingene du ser når du går inn på et bad, men likevel En av de siste tingene folk har en tendens til å vurdere når de designer eller ombygger badet. Bruk et veggdeksel som strømmer med resten av badet og innredningen. For eksempel fungerer rustikke treplanker godt i en hytte eller gammeldags bad. Faux trevegger fungerer godt i et spa-lignende bad. Ekte stein, steiner eller mursteininnlegg kan se fantastiske ut, selv om de kan være for tunge for at karet skal støtte. Prøv derfor faux-versjoner som er lettere og vanligvis billigere, men bare se så godt. Tile kan brukes til å lage grenser eller innskudd eller legge til farge.

Hvis du har en tendens til å forandre deg mye når det gjelder dekor, gjør ikke noe for drastisk. Regelmessig gips kan males for å matche resten av badet og spruced opp med et fint håndklehylle med et elegant håndkleskjerm i din nåværende innredning. Par det med et fint stykke innrammet kunst som skildrer en rolig, rolig scene. Håndklær og bilder kan enkelt byttes ut for å skape et nytt utseende.

Etterbehandlingstøy

Små ting kan gå langt når du pynter badet ditt. Store glassbeholdere fylt med dekorative såper eller badesalter er praktiske og sofistikerte. Kurver, enten vevd eller tråd, kan fylles med opprullede håndklær eller vaskekluter bundet med bånd. Store bade svamper eller loofahs kan også presenteres i store glassbeholdere eller kurver. Potteplanter eller silkeplanter går også langt. Selvfølgelig kan stearinlys brukes på ulike måter. Enten duftende eller ikke, velg farger som er nøytrale eller samsvarer med resten av badet. Ordne stearinlys rundt karet i forskjellige størrelser for en romantisk følelse. Votive stearinlys kan plasseres rundt de små kanter av karet med en stor tre-søyle ordning i hjørnet. Legg til en dekorativ tallerken, speil eller bolle fylt med småstein eller krystaller. Legg til et stort badteppe som passer til håndklær og din personlige spa-oase er fullført. Opprett eller pynt badet ditt for å være et komfortabelt sted for deg å slappe av og slappe av. Long soaks eller boblebad kan lette spenning og stress samt fremme en følelse av ro og fred. For å oppnå dette, finn et hjørne badekar som passer til plassen, og designe og dekorere det for å reflektere en stil og innredning som du finner estetisk behagelig og behagelig.

Andre artikkelen

Verktøy for Bullnosing Stone Granite
DIY: Plastfekting
Sheetrock Shelving Ideas
Installasjon av marmorskjelett
Slik installerer du en radiant oppvarmet tregulv
Slik fjerner du polyuretan fra tregulv
Slik legger du kryssfinerunderlag
Hvordan bygge en Walk Up Door i en kjeller
Hvordan velge en diamantblad for å kutte betong
Hvordan få billige Granite Vanity Topper
Hvordan bruke fliser til en dusjbenk
Hvordan lage en dusjgulv for flis
Hvordan feilsøker jeg en Bosch Bordsag?
Slik avtaler du en pris for taktekking
Slik installerer du granitt marmorplater i en dusj
Hvordan installere Metal Roofing Dale
Skap Hengsel Styles
Slik installerer du grunnstøping med forskjellige gulvhøyder
DIY Epoxy Paint
Gjør det selv kabinettdører