Custom Tile Shower Ideas

Custom Tile Shower Ideas 

Mosaic Murals

En av de mest interessante tingene du kan gjøre med dusjvegger, er å skape et omfattende veggmaleri av mosaikkfliser. Mosaikk så små som en halv tommers over, vanligvis i keramisk eller farget glass, festes til maskeark som du henger på veggene på en gang. Ved å kutte masken mellom flisene, kan du lage alle former du vil ha ut av fliser og blande dem med andre fargegrupper for å lage mønstre og former. For eksempel vurdere et skogsmotiv med mørke vertikale trebukser støttet av varierende nyanser av grønt og gult for å representere blader; eller en skjermbrettdesign med former og bilder innenfor rutene på tavlen, etterligner en quilt.

Blandematerialer

Fliser kommer i mange materialer, inkludert keramikk, glass, marmor, skifer og murstein. Du er ikke begrenset til bare en stil. Interspersing forskjellige materialer av samme farge gir en subtil dybde til veggene. Eller stress forskjellene så mye som mulig ved å gjøre hovedbakgrunnen i, for eksempel blå keramikk, å kjøre en grønn marmorgrense gjennom den. For en kontrast mellom moderne og rustikke, henge slanke, fargede glassfliser på de øvre og nedre kantene av veggen med en bred stripe av grov, grov, grå stein gjennom midten. (Du vil forsegle steinen i en flat matte tetningsmasse for å forhindre at den absorberer vann.)

Blandestørrelser

Et bredt spekter av flisstørrelser kan kombineres på ulike måter for å unngå for repeterende design. Velg noen kombinasjon av keramiske fliser - si små mosaikker, 2 fot brede firkanter og mellomstore rektangler - og legg dem ut for å vises tilfeldig. De kan egentlig ikke være tilfeldige, men du må måle nøye etter hvert som du legger ut veggene for å sikre at de forskjellige størrelsene knytter seg riktig slik at du ikke har uventede mellomrom i designet. Når det gjelder dusjomgivelser, har du vanligvis to alternativer: en forhåndsformet plast- eller glassfiberstall, eller installert fliser. Hvis du klokt bestemmer deg for sistnevnte, har du så mange muligheter. Utvalget av fliser, farger og størrelser som er tilgjengelige i dag er fantastisk, så kjøp ikke bare en serie keramiske firkanter og slap dem på veggen, men nøye vurdere hvordan du kan bli kreativ om det. Uansett hva du gjør, starter med 1 / 4-tommers sementbrett mortared og skrudd på veggen for å gi en sterk, vannavstøtende bakside.

Andre artikkelen

Slik installerer du laminatgulv i RV
Tile Bullnose Edging
Forskjellen mellom en kretsbryter og en Arc Fault Circuit Interrupter
Betong Vanntetting Alternativer
Slik stopper du kaldt luftutkast i ditt hjem for godt
Bygg koder for dekk i delstaten Minnesota
Fake Stone Installasjon
Slik installerer du keramisk flis på en betongplate
Hvordan Seal Kjeller Gulv og vegger
The Best Roof Coatings
Hva er en Masonry Peis?
Rød og hvit Eikulv Finishing Tips
Slik legger du til en laminatplattform Backsplash
Hva er et tyngdekraftvarmesystem?
Slik installerer Vanity Mirrors
Forskrift om bygging av nødbelysning
Hvordan måle fuktighetsinnholdet i tre
Hvordan måle kjøkkenskap
Slik legger du på hyller
Peis Idea