DIY Solar Attic Fan

DIY Solar Attic Fan 

Størrelse

Du må finne mengden kubikkfot av luftrommet på loftet ditt. Gjør dette ved å måle først høyden på loftet. Mål fra gulvet til kronen eller toppen. Mål så bredden på loftet ditt på gulvet og lengden på loftet fra ende til slutt.

Multipliser høyden ved bredden. Del det tallet med to, og multipliser resultatet med lengden på loftet. Det endelige nummeret er kubikkfot av luftrommet.

Strømmen til solvarmeviften måles av hvor mange kubikkfot luften beveger seg per minutt. Du vil trenge en vifte som flytter luftkvaliteten på loftet ditt hvert sjette minutt. Det betyr at viften sirkulerer luften slik at hvert sjette minutt har du en 100 prosent friskluftsbytting.

Viftehastigheter

Størrelsen på en soltaksvifte er vurdert av CFM eller kubikkfot i minuttet eller hvor mange kubikk Luftfotene viften beveger seg på ett minutt. Hvis du har 6000 kubikkmeter luftrom, trenger du en vifte som vil flytte 1000 kubikkfot per minutt, eller en vifte som er vurdert til 1000 CFM.

Installasjon

Når du har bestemt størrelsesviften du trenger, kan installere enheten. Ideelt sett bør du installere viften på siden av taket ditt med en sørlig eksponering. Mange solfangere er imidlertid utstyrt med bevegelige paneler som lar deg installere viften og sette opp solpanelet slik at den vender mot sør .

Viften skal plasseres midt på taket og i nærheten av toppen. Dette optimaliserer nåværende gjennom hele loftet. Fjern helvedesilden fra området der Du har til hensikt å installere viften. Klipp et hull i taket for å imøtekomme blinkingen rundt viften. Hullet skal være mellom to takter.

Legg en perle av caulk rundt hullet i taket og på blinker viften. Sett viften inn i hullet og skift helvedesildene i området rundt viften.

Kontroller viften i innsiden av loftet. Viften skal settes fast i hullet. Hvis solen skinner, skal viften vende seg. En solterrasse gir ventilasjon til loftet ditt. Ventilasjon på loftet reduserer kjølingskostnadene ved å sirkulere luften kontinuerlig, og dermed redusere belastningen på klimaanlegget. Attic fans har tradisjonelt blitt drevet av elektrisitet og så blitt plassert på innsiden av loftet. Solfangerfeste er installert på takets ytre side og drevet av sollys. Når det er installert, vil viften fortsette å snu så lenge solen skinner.

Andre artikkelen

Er Alder en Hard Wood?
Slik bruker du Plate Rolls
Hvordan Plumb en dusj Drain
Hva er en takventilator?
Hvordan lage en Jig for kabinett maskinvare
Hvordan er lastcontainere laget?
Hvordan bestemme når du skal redecorere ditt hjem
Slik installerer du eksterne doble franske dører
Slik fjerner du en håndklebarke fra flis
Slik fjerner du galvanisert rust
Hvordan å reglaze bad tubs
Husets utvendige stiler
Forskjellen mellom modulære og produserte hus
Hvordan erstatte grout på en flisegulv
Kan du ta en metall tak?
Hvordan installere europeiske hengsler
Slik fjerner du Grout u0026 Tile Sealer
Slik beregner du Hardie Plank Siding
Moderne teppeverktøy
Slik bruker du reflekterende isolasjon på et loft