DIY Stone Finer

DIY Stone Finer 

Forberedelse av betongoverflaten

Hvis du bruker steinfiner til betong, så sørg for at overflaten ikke er glatt. Glatte overflater bør grobes opp med en sander eller en vinkelsliper og et murblad. Slip overflaten med 60-grit sandpapir ved å bruke sanderen. Du vil bare fjerne glattlaget. Bruk rattvinkelen til å kutte grunne linjer i hele overflaten. Du kan krysse linjene eller gjøre dem alle vertikale eller horisontale. Ideen er å skape en overflate som steinen vil holde seg på.

Treflater

Monter et bakermateriale eller filtpapir, diamantlath og et skummet mantel. Hvis du bruker et bakerbrett, bruk Hardiboard, en vanntett masonitt, eller Duraroc, et vanntett sementbord, for å dekke treflater. Monter brettet med galvaniserte skruer for å unngå rusting. Hvis du vil lage din egen vanntett, legger du på et ark med filtpapir, etterfulgt av diamantmaske, og deretter et skumt lag av type s mørtel. Skimjakkeet skal helt dekke diamantnettet.

Montering av steinfinér < / h2> Blandetype S-mørtel for å sette steinfinér på overflatene. Blandingen skal lignes på pannekjøttbakt. Bruk en mason s trowel, tørk en 1 til 2-tommers tykk mantel på baksiden av steinen, og deretter rake linjer i gjørmen med spissen av trowel. Dette vil hjelpe slammet til å holde seg til veggen. Begynn ved bunnen av veggen og hold det første stykket. Legg et 1/2-tommers mellomrom mellom hver stein. Legg steinene på veggen i tilfeldige steder. Prøv å ikke skyve steinen hele veien mot veggen, la om 1/2-tommers mudder bak steinen. Det kan hende du må søke etter en stein som passer inn i et bestemt område, men dette er normalt og det legger til karakteren av prosjektet. Fjern alt overflødig gjørme som skyver ut og på Når steinen har tørket på plass i noen timer, fyll de tomme mellomrommene mellom steinen ved hjelp av en fugemasse og mørtelet du pleide å legge steinen. Glatt leddene ved hjelp av trowelpunktet ditt. Steinfiner er bare en tynn stein, enten naturlig eller menneskeskapt, som er festet til en vegg eller annen overflate. Det er svært forskjellig fra vanlig stablet stein, som vanligvis er store steiner som er stablet på hverandre, holdt sammen av mørtel og selvbærende. Snarere er steinfinér en solid overflate, lik flis. Den gjennomsnittlige do-it-yourselfer finner det relativt enkelt å installere.

Andre artikkelen

Slik flyter du en dusjpanne
Hjemmeinnramming Metoder
Slik installerer du en innerdør som ikke er prehung
Forsyninger til lydisolert et rom
Slik finner du u0026 amp; Lei den rette byggeren for deg
Hvordan bruke Caulk pent
Hvordan kutte betong med en ferdighetssag
Slik installerer du veggfliser med Laticrete 255
Slik fjerner du paneler fra Sheetrock
Hvordan hvitvasking Beaded Paneling
Typer av skruer og deres bruksområder
Slik spiker du en tregulv
Hvordan bygge en bærbar kjøkkenøye med basenskap
Beskytter varmelampepærer
Gjør-det-selv Patio Roll Gardiner
Hvordan måle kvadratfot for sidespor
Hvordan sammenligne tregulv
Den gjennomsnittlige kostnaden ved å feste et hjem
DIY Klar Mix Betong
Hvordan Finne Omaha tregulv