Dining Room Remodeling Ideas

Dining Room Remodeling Ideas 

Oppdater lysarmaturer

Mange spisestuer blir offer for datert lysarmaturer. Messing lysarmaturer og de som har trepanel er ute av mote og vil gjøre en spisestue føles gammel. Børstet nikkel og burnished antikke finish gir en moderne og elegant stil. Et messinglysarmatur kan oppdateres til det som ser ut som børstet nikkel ved hjelp av maling. Den tradisjonelle stillingen for en lysekrone er rett over et spisebord. Noen interiørdesignere bruker sporbelysning med dimmerbryter for å hjelpe til med å bestemme det rette humøret.

Mal

Legg drama til en spisestue ved å male en aksentvegg i fet skrift. Mal en vegg som inkluderer et vindu, om mulig. Fargen du velger, bør utfylle veden i spisestuen møbler og harmonisere med andre dekorative elementer i rommet ditt.

En stolskinne legger til drama. Plasser skinnen slik at to tredjedeler av veggen ligger over skinnen og en tredjedel under. Velg en lys og mørk nyanse med samme fargemaling. Maler den nederste halvdelen av veggen den mørkere skyggen og den øverste halvdelen av lysere skyggen.

Vinduebehandlinger

Nytt vindu behandlinger er slutt på et spisestue remodeling prosjekt. Siden personvern ikke er en nøkkelfaktor i spisesalene, varierer opsjoner fra rene paneler til rike tilpassede gardiner til de mer minimalistiske nyanser, tilpassede trepersiner og plantasjeskodder. En spisestue er et koselig og komfortabelt sted for familie og venner å komme sammen og nyte et måltid. Potensielle boligkjøpere foretrekker hus som inkluderer formelle spisesteder, så ombygging av spisestue for å inkludere nøkkelelementer kan øke verdien av ditt hjem. Den beste spisestuen remodeling ideer kan forvandle spisestuen til et sofistikert rom som setter av huset ditt.

Andre artikkelen

Hvordan velge riktig isolasjonsentreprenør
Slik slår du på en kutte fakkel
Hvordan klippe gulvplater
Typer av skodder
Hjelp for å installere dusjomgivelser
Fake Stone Installasjon
Hvordan få Baderom Pop-Up Sink Drain to Work
Hva trenger du å flytte kjøkkenvask?
Step-by-Step Room Remodeling
Slik fjerner Tømmermølle Blekk Frimerker på Trykkbehandlet Tre
Slik justerer du kjøkken hengsler
Sponplater Vs. Tre
Kostnad for nedrivning og fjerning av hus
Slik tilbakestiller du et DeWalt-batteri
Hus Remodeling sjekkliste
Hvordan bruke hengebolter
Slik installerer du Sheetrock i kjelleren
Hvordan tjene penger på brukte keramiske fliser
Hva er meningen med Scupper?
Hvordan å forsegle en backsplash