Garasje Gulv Alternativer

Garasje Gulv Alternativer 

Epoxy Coatings

Epoxy belegg for garasjeplassen din er en ideell måte å ha et flott utseende på i garasjen, samtidig som du gir et slitesterkt og flekkbestandig gulv for bilen din. Epoxy kommer i en rekke farger og gir et betonggulv en polert glans. Epoksyet vil også motstå oljeflett og vann vil perle opp på overflaten. Gulvet kan også vaskes lett for å opprettholde skinnet. Velg tilsetningsstoffer som gjør gulvet skidvis sikkert for dager når dekkene er belagt med snø.

Alle sprekker og hull i gulvet må repareres og gulvet skal være helt rent for at epoksyet skal binde seg på riktig måte. Enhver sealer på betongen må fjernes med en stripper eller en maskin. Når gulvet er tilberedt og rengjort, er epokalet malt på gulvet.

Gummi gulv

Gummi gulv er et annet alternativ til garasjegulv. Det er enkelt å installere og er perfekt for en garasje som er slått verksted. Puten av gummi gulv gir deg mulighet til å stå på den i lange timer uten smerte som noen ganger kan skje på betonggulv. Gummi gulv er ikke det beste valget for en garasje som brukes til å leie bil. Olje på gulvet vil føre til at gummiet forverres over tid. Det vil beskytte betongen nedenfor fra flekker av oljer, men det må byttes ut hvis det ofte er dekket av olje.

Gulvteppe og dekorative gulv

En garasje som ikke er vant til å parkere et kjøretøy, kan ha noen type gulv som du vil bruke på innsiden av huset ditt. Tøffere gulvvalg, som teppe, gjør garasjen til et trygt sted for barn å leke hvis garasjen er blitt omgjort til lekerom. Bruk et teppepute på toppen av betongen for å gi et ekstra lag av beskyttelse for barn som leker i garasjen.

Tregulv er et godt alternativ hvis garasjen er et hjemmekontor eller forretningssted. Å dekke betonggulv med kryssfiner før du installerer tregulv, gjør gulvet varmere i kaldere måneder.

Disse gulvalternativene tillater villaeiere å ha mange flere valg om bruk av garasjen enn noen gang før. Garasjen kan bli en forlengelse av huset ditt og øke ditt boareal med en god del. De som jobber hjemme kan ha et hjemmekontor som er bortsett fra hovedhuset og et ekstra familierom eller lekerom gir barna et sted å leke. Gulvene du velger for garasjen din, vil avhenge av måten du bruker plassen på. En garasje som brukes til å huse bilen din, krever gulv som tåler oljer og andre væsker som søles på gulvet. En garasje som brukes til hjemmekontor eller lekerom for familien, vil kunne bruke et gulvalternativ, for eksempel teppe.

Andre artikkelen

Slik installerer du en panne i en keramisk fliseredusj
Hvordan lage Cement Foundation
Hvordan lage et grunnleggende hjem soloppsett
Hvordan Kutte Plast Laminat til en benkeplate
Hvordan henge hyller på en murvegg
Om Automatisk Gipsskrue Guns
Installasjon av Groutless Tile
Carport Krav
Hvordan remodel med gjenvunnet tre
Slik anker du et innlegg til betong
Hvordan installere Metal Roofing Dale
Hvordan å designe innredning av et bad
Slik fjerner du Paint and Restore Brick
Typer av konkrete grunnlag
Hvor mye skal jeg betale for flisegulvinstallasjon?
Typer komposittdekk
Tile Layout Design Ideas
Taktekking Instruksjoner for helvetesild
Slik bytter du en vaskeskap
The Best Maintence Free countertops