Hardwood Floor Refinishing Tips

Hardwood Floor Refinishing Tips 

Klargjøring av gulvet

Sjekk gulvet din grundig for eventuelle fysiske skader. Du skal gjøre litt sandpapering senere i prosessen, og du må slippe av med noe som kan forstyrre slipingen. Eventuelle løse negler du finner, bør hammeres helt ned, og tepper og stifter skal fjernes fra gulvet. Når du har opprettet en ren, ren overflate, begynner du å slipe for å fjerne voksoppbygning, forrige overflate og å glatte ut ujevne flekker.

Du kan leie en sander fra de fleste utstyrsutleiefirmaer. er til personlig smak og tålmodighet. En trommesanderskytter gjør hurtig arbeid på overflatene dine, men er vanskelig å kontrollere på grunn av vekten, og hvis du holder det på et sted for lenge, vil det raskt sette et spor i gulvet. En orbital sander er lettere å kontrollere, men vil ta litt lengre tid for å fullføre jobben. Sørg for at du har forskjellige grur på sandpapir, alt fra 36 til 100.

For å starte jobben, bruk det tunge 36 gritpapiret , kjører sanderen over gulvet sammen med kornet av treet med jevn jevn slag som dekker hele treoverflaten. Etter at du har fullført prosessen med tøff sandpapir, gjenta prosessen med lightergrillene, vil du gjør en runde med 60 grit, deretter 80, deretter 100 gritpapir. Ved å gå over overflaten med stadig lettere kornet sandpapir du vil lage en veldig jevn og jevn overflate å jobbe med. Sørg for å fjerne støvstøv etter hver sliping.

Farging av gulvet

Før du begynner fargingstrinnet, sørg for at området er godt ventilert og uten eksponerte flammer, inkludert noen pilotlys, som kjemikalier du arbeider med vil være brannfarlig. Etter sliping kan du enten flekke gulvet eller bruke en finish. Staining vil legge til farge, men noen foretrekker gulvets naturlige utseende.
Hvis du bestemmer deg for å gå med en flekk, test fargen på gulvet på baksiden av et skap eller et annet område som ikke er synlig. Flekker har en tendens til å mørkere med tiden, så hold dette i bakhodet når du velger en farge. Påfør flekken mot gulvet langs trekornet. For mørkere tyngre flekker, gå over applikasjonen med en fille for å glatte det jevnt. Andre strøk er sjelden nødvendig, selv om du kanskje vil bruke litt der det er nødvendig å berøre noen lyspunkter. La flekken tørke over natten før du påfører overflaten.

Etterbehandling gulvet

Bruk en polyuretanfinish for gulvet. Det er en hard plast som beskytter gulvet. Du kan velge mellom vannbaserte eller oljebaserte overflater. Den vannbaserte overflaten er enklere å jobbe med og lukter ikke så sterkt som den oljebaserte overflaten når du søker. Det blir heller ikke gult over tid, men det er ikke så sterkt som det oljebaserte alternativet, noe som betyr at du skal gjøre refineringsprosessen igjen år tidligere hvis du går med vannbasert.
Bruk om tre tynne strøk av din finish ved hjelp av en naturlig børste eller en skumapplikator. Hvis det er penselmerker fra arbeidet, bland dem inn mens overflaten er våt med en skumapplikator. La om tre timer, avhengig av merkevaren som brukes til finishen tørke mellom strøk. Etter det siste strøket vil gulvet trenge rundt tre uker for å kurere og bør ikke gå på den tiden. Ikke plasser møbler eller tepper på gulvet i løpet av denne perioden heller. Etter tre uker bør du ha et sterkt vakkert ferdig gulv som vil vare i mange år. Tregulv har en tendens til å kjedelig med alderen. Skinnet er tapt, og de begynner å bli slitt og slått. Raffinering av et tregulv kan gi tilbake vitaliteten og glansgulvet ditt hadde når det var nytt. Men prosessen kan være tidkrevende og rotete. Å jobbe med jobben ved hjelp av noen enkle å følge tips kan forenkle arbeidet og gi deg fornøyd med et gulv som ser nytt ut igjen.

Andre artikkelen

Undermount Vs. Tile-In vask
Typer av boligisolasjon
Slik installerer du Baseboard Molding
Betong Resurfacing Informasjon
Laminatgulv Vs. Real Hardwood Flooring
Hvordan lage betongbjelker
Hvordan lage tre klær linjer
Slik søker du asfalt takhengel
Hvordan starte et kjellerdesign prosjekt
Slik bruker du en Wood Router for første gang trygt
Kan jeg blande Solid Surface countertops u0026 Laminate?
Bruksområder for modulære bygninger
Hvordan Estimere Kostnaden av Betong
Om kabinettverktøy
Hvordan lage et hjem som holder seg kaldt
Selvinstaller kronforming
Slik justerer du en Strait-Line Stud Finder
Slik installerer du Tarkett laminatgulv på trapper
Korrekt gulvgjennomføring på betongplate
Hvordan får jeg mine dører sertifisert brann vurdert?