Hvordan Betong Septiktanker Arbeid

Hvordan Betong Septiktanker Arbeid 

Heavy Duty

Betong septiktanker er den vanligste typen septisk system. De tillater høyere utslippsnivåer enn andre typer septiktanker, og deres vekt holder dem fra å flyte i bakken når de er fulle, i motsetning til plastbeholdere. På grunn av betongmaterialet som brukes i konstruksjonen, har de en tendens til å ha en lengre levetid. Alle disse faktorene har gjort konkrete septiktanker godkjent for bruk i alle statene.
Men konkrete septiktanker har ulemper. De kan være dyre å installere på grunn av mengden arbeidskraft som kreves. De krever ofte en lastebil og en kran som skal flyttes og installeres. De er tilbøyelige til å sprekke i ekstreme værforhold, noe som gjør dem mer utsatt for lekkasjer og total feil. Dette kan forårsake problemer for omgivelsene og lommeboken.

Avfallsstrømmer i

Betong septiktanker arbeider med ett eller to rom. Avfall kommer inn i tanken fra toaletter, vasker og rør, som kobles til et underjordisk system av rør som fører til tanken. Septiktanker er hjemmet til bakterier som bryter ned biologisk avfall. Et inntaksrør tillater avfall å komme inn i tanken sakte ved å bruke klaffer. Dette er nødvendig for å holde forstyrrelser av slammet i bunnen av tanken til et minimum. Slam er de ufordelte komponentene i avfallet. Det fordøyede avfallet blir omgjort til vann og gasser som slippes ut i et løsningsfelt utenfor septiktanken ved hjelp av et utløpsrør.

Ta vare på

De fleste septiktankene blir begravet 10 meter unna bygningen de servicerer og er begravet en fot under overflaten av bakken. Dette gjør at de kan pumpes ut og vedlikeholdes av en tjenestepersonell. Slam skal rengjøres ut av betong septiktanker hvert to til fire år. Hvis det ikke fjernes regelmessig, kan det føre til svikt i septiktanken. Imidlertid, med riktig pleie og inspeksjon, bør de fleste konkrete septiktankene vare i 30 år.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en Off Grid Cabin
Hvordan skjule ledninger i en laminatgulv
Slik legger du til en Moly-rivet
Hvordan lage polerte betong tellere
DIY tre hyller
False Ceiling Options
Energibesparende tips til et lager
Hvordan velge den beste farge av helvetesild å gå med et hus
Slik fjerner du vann fra en toalettskål
Ulike typer isolasjon for loft
Enkle måter å legge Vinyl gulv
Sikkerhetsprosedyrer for fuging
Hvordan å vaske badet badekar eller vask
Hvordan kutte glassfiberpaneler
Klippe Keramisk Tile for hånd
Tips om å hente en betongplate
Hvordan bygger jeg en frittstående garasje i byen San Diego?
Hvordan å fullføre en kjeller baderom
Slik installerer du Solar Panel Direction og Aiming Degrees
Hvordan å gjenopprette tregulv