Hvordan Estimere VVS-timer

Hvordan Estimere VVS-timer 

1.

Ditt første skritt på hvordan du anslår rørleggerarbeidstimer for nytt arbeid eller ombygging er å bestemme hvor mange rør du har og hvor mange og hvilken type armaturer trenger du installert. Deretter må du avgjøre hvilken type rør du skal installere, plast, kobber, støpejern, stål, galvanisert osv. Hver type rør har mer eller mindre man-timer knyttet til den å installere.

p> 2.

Det andre trinnet for å beregne mandattidene for å installere armaturer er å tenke i ditt eget sinn hvor mange timer vil det ta deg å installere vasken, toalett, bidet, dusj eller annen armatur. Nå tenker du på hvor mange timer det vil ta å lodde hver ledd, henge eller støtte hver type rør, hvor mye tid til tråden hver størrelsesrør. Skriv ned alle disse timetidsestimatene på en papirpute for neste trinn.

3.

Trinn 3, ta alle disse estimatene av minutter og timer og legg dem sammen, dette vil være din man-time for å gjøre jobben.
For en gjør det selvpersonen din, dette er den eneste måten jeg vet hvordan du kan gi deg råd til å anslå selv.
Det finnes programvare tilgjengelig på- linje for en rekke priser som gir deg detaljert informasjon om en svært detaljert beregning fra arbeidsmateriale, tillatelse avgifter, avgift avgifter osv. eller du kan se på boken min og jeg har ikke bare et kapittel om estimering, men andre kapitler som kan være nyttig for en do-it-your-selfer, for rundt $30,00.
Min bok inneholder ikke man-timer for kleshengere og støtter, for det meste hver fixtur du kan tenke på. Fra pumper, varmtvannsberedere, oppvaskmaskiner, vaskekluter, ventiler loddet, og threaded osv.

Tips og advarsler

 • Beregning av rørleggerarbeid som alt annet i livet tar erfaring.
 • Min bok er tilgjengelig på Amazon .com. Den heter 'Spyl VVS-problemene dine ned i toalettet' For prisen på pizza for fire, vil boken vare deg en levetid.
 • Hvis du underbinder et prosjekt, kan du gå i stykker.
 • Har du noen gang lurt på hvor mange manstimer du belastes for større rørleggerarbeid når du ber om bud eller planlegger å gjøre arbeidet selv. Jeg har formulert man-timer basert på vanlig tid brukt av den gjennomsnittlige rørlegger på en rekke inventar som varmtvannsberedere, vasker, sump pumper og andre. I min nye bok tilgjengelig på Amazon.com finner du et kapittel om Estimering av rørleggingskostnader for en rekke inventar.

  Andre artikkelen

  Slik legger du til elektrisk strøm til et hus
  Hvordan male kjøkkenskap Hvit som en proff
  Håndmålingsverktøy
  Slik leser du en stålregulator
  Hvordan lage Storm Shutters
  Slik legger du låsing av laminert gulv
  Hvordan konvertere garasje til soverom
  Hvordan Sand Peg u0026 Groove Hardwood Floors
  Monteringsretningslinjer for dampbarriere
  Den billigste måten å fikse Laminat benkeplater i et kjøkken
  Hvordan Prep for Terrazzo Tile
  Slik søm Astroturf teppe
  Gjør det selv-takrom tillegg
  Remodelers Trade Shows i Minnesota
  Slik installerer du Cedar Siding Shingles
  Hvordan konvertere Square Yards til Square Feet
  Hvordan påføre Vinyl Siding Over Wood Lapped Siding
  Creative Crown Molding Ideas
  Slik fjerner du badeflis
  Slik installerer du ankre