Hvordan bygge en billig hus modell

Hvordan bygge en billig hus modell 

1.

Først avgjøre om modellen vil være av det samlede prosjektet eller en bestemt del av prosjektet. Jeg anbefaler at du bruker en skala på 1/8 ' = 1 '-0' for en modell av det samlede prosjektet og enten 1/4 'eller 1/2' = 1 '-0' for en modell av et rom eller et område av prosjektet. Du kan også lage en detaljmodell, for eksempel en brakett, i halv eller full størrelse. Uansett omfanget, vil prosessen med å bygge modellen være den samme.

2.

Få tegninger til riktig skala på nettstedplan, planløsning og høyder. Disse tegningene skal ha detaljene (f.eks. Dører, vinduer, sidespor, etc. på høyder) som du vil ha i modellen. Ta fotokopier av disse tegningene. Du trenger kopi av gulvplaner og høyder. Du trenger også kopier av takplanene, som vi dekker senere. Bruk sprøyteklemmene, monter fotokopiene til enten papp- eller skumkjernen. Sørg for å spraye limet i henhold til produsentens instruksjoner. Jeg liker å gjøre sprøyten ute slik at overspray og røyk ikke forårsaker problemer.

3.

Arbeide Legg en montert tegning på kappematten på ett element om gangen, og bruk metallets rette kant og eksakte kniv med forsiktig kutt på bildet. Pass på at du endrer bladet ofte slik at det alltid er skarpt. Ikke prøv å kutte gjennom materialet med ett slag. Snarere gjør flere pass langs kappelinjen med bare lite trykk. Dette sikrer et rent og pent kutt.

4.

Først kutte gulvplanet, deretter veggene og til slutt taket. Lagre noen pyntende detaljer for sist. Monter bitene ved først å plassere dem på planen i hva som vil være deres endelige hvilestilling. Kontroller at brikkene er firkantede, rent kuttede og feste sammen før de begynner å limes.

5.

Når du har alle stykkene kuttet ut og er sikker på at det vil passe sammen, lett Legg en liten mengde lim på et stykke og sett det på plass. Du trenger bare litt lim som for mye vil være rotete og ta for lang tid å sette. Fortsett å plassere stykker med de rette pinnene for å holde ting på plass til limet setter.

6.

Med unntak av noen få detaljer som du kanskje vil plassere på modellen, blir taket det siste stykket. Flat tak er det enkleste å konstruere mens gavler og hofter kan være vanskelige. Ved å bruke geometriske formler du lærte på videregående skole kan du enkelt finne lengden på takseksjonen. Bruk de samme trinnene som du brukte til plan og vegger til å kutte ut og passe sammen taket.

7.

Sikre modellen til en sterk base. Jeg liker å bruke skumkjernebord som en base på grunn av den ekstra tykkelsen og vekten. Legg igjen litt små lim på bunnen av modellen og plasser deretter modellen på basen. Ikke bruk modellen for en liten stund, slik at limet har en sjanse til å sette.

8.

Modeller kan være spesielt nyttige for tilleggsprosjekter. For å lage en modell som kan brukes til å demonstrere før og etter prosjektet, lim ikke ned delen av eksisterende som vil bli fjernet eller den nye delen.

Arkitekter elsker å lage modeller. Det gir oss en sjanse til å utforske designløsninger mens du lager et tredimensjonalt objekt. Så spør din arkitekt om å lage en modell av prosjektet ditt. Eller lag deg selv. Å lage disse modellene kan gjøres billig og raskt, og en modell går langt for å hjelpe deg med å forstå hva ditt nye hjem vil være.

Andre artikkelen

Typer av ekspansive jordarter
Kan jeg installere Vinylfliser Over Sheet Vinyl?
Hvordan å male en travertin gulv
DIY Kitchen Tile Backsplash
Hvordan kutte et vaskehull i en counter Top
Ladder Sikkerhetsspørsmål
DIY Tool Bucket Organizer
Hvor mye sliping er nødvendig etter at du har installert et tregulv?
Gjennomsnittlig kostnad for å bygge et hjem ved Square Footage i Missouri
Hvordan velge et tregulv for et hjem
Hvordan legge til på et vaskerom
Hvordan identifiserer jeg gammelt takisolasjon?
Hvordan å refinfinere myke tregulv
Slik måler du på et toalett
Hvordan Caulk Exterior Wood Siding
Slik dekker du kjøkkenbordsplater
Hvordan konvertere Board Foot til Square Foot
Slik kobler du en takvifte i et eldre hjem
Hvordan Grout Slate Backsplash
Hvordan å forstyrre kjøkken skap