Hvordan fungerer en overflatekvern?

Hvordan fungerer en overflatekvern? 

Grunnleggende

En overflatesliper er en enhet som brukes til nøyaktig og intrisk fjerning av unødvendige lag fra overflaten for å glatte mållaget. Årsaken til at en overflatesliper er brukt er at den gir et stort nivå av nøyaktighet og detalj som er vanskelig å oppnå for hånden. Bruken av en overflatesliper er konsentrert i tung industri, spesielt i bilindustrien. Slipemaskiner brukes på ulike typer metall og skog. Overflaten som jobber på, er direkte relatert til bladet som brukes som de er spesialisert på forskjellige overflater. Dette er et bedre alternativ enn å prøve å male en overflate for hånd som det er mindre tidkrevende.

Hvor mye tid det tar å slipe en overflate, avhenger av brukerens ferdigheter og overflaten blir malt. Den beste sikkerhetsretningslinjen med en overflatesliper er å ta deg tid. De fleste ulykker skjer ved å bruke feil blad med feil materiale eller kjører bladet på kvernen raskere enn hastigheten det var ment å løpe på. En overflatesliper kan brukes til å lage overflater som gulv og plater til biler.

Slik fungerer det

Den typiske overflatesliperen har et bord som kan bevege seg fremover og bakover, så vel som fra side til side. Når du beveger deg fra side til side, bruker bordet hydraulikk til å bevege seg. Maskinen har også et slipeskive som roterer og har en justerbar høyde. Sliphjulet er vanligvis laget av diamant, aluminiumoksid, silisiumkarbid eller kubisk bornitrid. Flertallet av overflateslipere som brukes i moderne tid er i det minste delvis automatisert. Arbeidsmaterialet holdes på bordet av en magnetisk chuck og noen ganger en elektromagnetisk chuck avhengig av den spesifikke maskinen.

Hva en overflatekvern gjør for materiale

En overflatesliper produserer et høyt nivå av varme som vil skape stress på materialet. Etter å ha kjørt gjennom en overflatesliper, vil et materiale være mer egnet til brudd eller brudd enn før den ble kjørt gjennom maskinen. Et materiale kan også miste sine magnetiske egenskaper hvis temperaturen heves for høyt.

Andre artikkelen

Slik Figur eller Beregn Gulvbelegg Beløp for å kjøpe
Peis kabinett design ideer
Toalett Installasjonsinstruksjoner
Hvordan kjemisk syre flekk patio betong
Edge Styles of Formica Counter Tops
Slik installerer du en dusjdør
Fordelene ved Front End Diesel Campers
Slik reface kjøkken tellere
Hvordan rengjør mold fra Green Pine
Hvordan finne lavpris kjøkkenskap
Limit Switch Vs. Snap Action Switch
Designregler for flisekenter
Hvordan kutte Cement Siding
Hvordan Stain Maple Skap
Slik legger du sømmer på underlag
Slik installerer du en laminatgulvtrapp
Gassrørmonteringsverktøy
Wall Stone u0026 Pebble Tiles
Er bambus gulv økologisk vennlig?
Hvordan lydisolere innvendige dører