Hvordan isolere Attics

Hvordan isolere Attics  Velg en av de tre vanlige isolasjonstyper som er egnet for bruk mellom bjelkene på et uferdig loftgulv: (1) Løs fylling består av isolasjonspartikler laget av glassfiber, brann motstandsdyktig behandlet resirkulert avis eller annet celluloseprodukt. Løs fylling kan blåses inn av en profesjonell med spesifikt utformet utstyr eller kan spres i hånden. (2) Skumsprayisolering gjøres vanligvis av fagfolk med sprøyteutstyr. Skummet utvides mellom bjelkene og firmaene i en overflate hvor overskuddet kan rages av nivå til bjelkene. (3) Isolasjonsruller laget av glassfiber eller naturlige fibre er forhåndskutt for å passe til bredden mellom gulvbjelker. Rulleisolering kan være den minst kostbare måten å isolere loftet på, fordi denne metoden kan oppnås av villaeieren med produkter kjøpt på et lokalt hjem og hagesenter eller maskinvare.

2 laken av løs kryssfiner over bjelkene for å gi en midlertidig arbeidsflate. Det må tas hensyn til å gå bare på bjelkene eller midlertidig kryssfinergulv for å unngå å falle gjennom taket til rommet under.

3.

Lekkasje og ledd i VVS-kanalen arbeider med børste på mastikk hvis kanaler er tilstede på loftet. La mastikken tørke i 24 timer. Mål kanalarbeidet og kjøp varmeisolasjon, som kan være et rektangulært teppe for kvadratkanalarbeid eller en båndlignende wrap for sylindriske rørkanaler.

4.

Kontroller for vann skade eller mugg. Gjør reparasjoner og opprydding.

5.

Mål avstanden mellom bjelkene for å bestemme bredden på isoleringen som trengs. Mål lengden på bjelkene for å bestemme hvor mange føtter isolasjon er nødvendig. Kjøp isolasjonen. 6. Legg på beskyttelses klær for å inkludere lange bukser og skjorte, hansker, vernebriller og nese / munnmaske for å unngå å inhale glassfiber eller få glassfiber på huden din.

7.

Klipp strimler av isolasjonen for å passe mellom lengden på bjelkene. Legg kuttstrimlene, papirsiden ned, mellom bjelkene. En pinne kan brukes til å skyve isolasjonen i hjørner og under kanaler. Klipp isolasjonen for å passe rundt alt som kommer gjennom taket på gulvet under, som rør eller tv-kabel. Ikke dekk eaves soffit ventiler. Ikke la papirsiden av isolasjonen tøffe oppvarmede flater.

Tips og advarsler

 • Tilføyning av ventilasjoner til soffits eller loftsvegger eller montering av tak -luftventil vil forbedre luftstrømmen som bidrar til å forhindre muggoppbygging og beveger varm luft ut.
 • Ikke bruk kanalbånd for å tette leddene i kanalarbeidet fordi tetningen på båndet vil forverres over tid.
 • Ifølge US Department of Energy, kan isolering ditt hjem spare opptil 30 prosent på bekostning av oppvarming og klimaanlegg. Det skyldes at isolasjon gir varmestrømningsmotstand, som måles i 'R' -verdier. Jo høyere varmestrømningsmotstanden eller R-verdien isolasjonen gir, jo større er beskyttelsen mot varme som kommer ut eller kommer inn i hjemmet ditt. Et enkelt sted å begynne å gjøre et hjem mer energieffektivt er å isolere loftet. Det uendelige gulvet på loftet er isolert, ikke taket (taket).

  Andre artikkelen

  Hvordan teste et betonggulv for fuktighet
  Hvordan bygge en elv hytte
  Verktøy for etterbehandlingskanter på skiferfliser
  Slik installerer du Prehung franske dører
  Beskrivelse av tanger
  Hvordan lage en mal for linoleumgulvinstallasjon
  Hva er dybden til en Standard Counter Top?
  Hvordan å forsegle en epoxy gulv
  Kan du sveise galvanisert stål?
  Slik monterer du et tregulv
  Hvordan bygge en flisheart til en peis
  Hvordan kutte store vinkler med miteresagen
  Ceiling Ideas med en header
  Hvordan lage keramisk flis i et dusjområde for maling
  Slik Lydisolert Gulv
  Hvordan lage dine egne modulære hjem
  Brukes for Væske Akryl Gulv Voks
  Hva er fordelene med passiv solvarme?
  Hvordan lage en trevegg
  Slik bestiller du spesialbygde trusser