Hvordan isolerer jeg en Cinder Block for en innvendig vegg?

Hvordan isolerer jeg en Cinder Block for en innvendig vegg? 

Lag innramming

1.

Mål veggen din, både bredde og høyde. Bestem om du ønsker å bygge en stengevegg eller feste furring strips. Følg trinnene for enten valg.

2.

Lag en stengevegg ved å plassere en bunnplate, som er en annen 2-til-4, på siden. Nail 2-by-4s (kalt studs) til bunnplaten, spikeren gjennom platen og inn i studen. Plasser studs hver 16 tommer, starter og slutter med en stud på enden av bunnplaten. Fest en toppplate - en annen 2-ved-4 - til de eksponerte stiftenes ende ved å spikre gjennom platen igjen.

3.

Sett opp den nye studveggen mot cinder blokkere innvendige vegger. Lim både topp- og bunnplater og langs baksiden av studene, ved hjelp av et passende lim, og løft deretter på plass. Sikre studvegg med enten murspiker eller skruer, satt inn gjennom topp og bunnplate hver 12 tommer. Bygg så mange studvevegger etter behov, gjenta denne prosedyren.

4. Legg furring strips, vekselvis, ved å markere din betongvegg hver 16. til maksimalt 24 inches. Bruk kritt eller annet åpenbart materiale. Merk at stripplassering også dikterer isolasjonsalternativer; rullet glassfiber, for eksempel, kommer i 16 tommers striper, mens styrofoam og stiv isolasjon kan kuttes til ønsket bredde.

5.

Spreide lim på hver 2-by- 4 stud, legg deretter med den flate (brede) siden mot veggen. Merk at dette er motsatt av en studvevegg, og skaper et grunne treverk. Fest stiften til tømmerblokken din med murspiker eller skruer som med tappveggen. Fortsett til ferdig.

Isolering av veggen

1.

Velg mellom enten stiv isolasjon eller rullet isolasjon, avhengig av rammekonstruksjon. Tenk på at tappeveggene er ideelle for rullet isolasjon, mens furringstrimler er egnet for stiv isolasjon som styrofoam. Følg retningslinjene for valgfrihet.

2.

Klipp ut stiv isolasjon med et verktøykniv eller lignende verktøy i striper bredden på dine furringstrimler. Påfør byggemidlet på den ene siden av isolasjonen, og trykk deretter på plass mellom furringstrimlene. Pass på at den knytter seg før du går inn på neste plass. Fortsett til ferdig.

3.

Slå av rullet glassfiberisolasjon, vekselvis, og kutt til veggen. Fest den til mellomrummene mellom knastene dine ved å stifte papirstøtten til studen. Ikke legg eller isoler inn i vegghulen; spre det jevnt. Unngå å sette hull gjennom isolasjon mens du arbeider. Isoler hver seksjon på samme måte.

Fullfør din veggveggisolering med topping med ønsket veggdeksel.

Tips og advarsler

 • Kontakt lokal byggekode for å fastslå eventuelle byggekoder eller krav før du begynner.
 • Vær forsiktig rundt glassfiber og bygningsverktøy. Hansker og ansiktsmaske er spesielt gode for glassfiber, noe som irriterer huden og lungene.
 • Isolering av dine indre vegger er like viktig som utsiden, selv med sperreblokkvegger (også kalt betongblokk.) Brukes ofte for kjelleren, og det er lett å overføre fuktighet, varme eller kulde og lyd. For å lage varme, innbydende rom med privatliv, bygge en treramme langs betongblokkveggene dine, fyll på isolasjon og avslutt med veggdekket av ditt valg.

  Andre artikkelen

  Deler som kreves for å bytte et bad
  Betong Vs. Mørtelblander
  Slik installerer du sirkulære fluorescerende lys
  Arkitektoniske helvetesild Vs. Regelmessige helvetesild
  Hvordan starte et kjellerdesign prosjekt
  Instruksjoner for maling av betong
  Hvordan bygge en solenergi hjemme
  Slik fjerner du limt tepper
  Quarter Round Wood Casing Styles
  Slik installerer du en Cedar Closet
  Den beste måten å isolere et bonusrom over garasjen
  Slate Bathroom Design Ideas
  Slik kobler du gammelt treplankgulv med ny plankgulv
  Er laminat tregulv bra for et kjøkken gulv?
  Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
  Hvordan å glassfiber en boks
  Instruksjoner for å bygge hagehyller
  Instruksjoner for å bygge et verandaomslag
  Slik bruker du granitt gulvfliser til en benkeplate
  Hvordan å trygt bøye tak helvedesild