Hvordan lage Butcher Block Cutting Boards

Hvordan lage Butcher Block Cutting Boards  Velg et ikke-porøst hardtre, for eksempel lønn, valnøtt eller bjørk, da mykere skog gir matpartikler siv inn i trekornet, og danner dermed et miljø som bidrar til vekst av bakterier. Overvei å bruke to eller flere forskjellige typer hardved for å skape en kontrastfarge.

2.

Bestem hvor stor du vil ha slakterbjelke skjærebrett og bruk et målebånd og blyant for å markere målingene på tømmeret ditt. Skjærebrettet bør være minst 1 tommers tykt, men det kan være så bredt og lenge du vil ha det.

3.

Sett på vernebriller og støvmaske for beskyttelse før du sager på tømmeret på en bordsag til din foretrukne størrelse. For eksempel, hvis du vil ha et slakterbrett som er 1 fot bred med 2 meter lang, kutt tre stykker av 1 tommers ved 2 tommers ved 4 fots høytømmer i halv til lik seks 1-tommers 2-tommers-for-2-fotstykker.

4.

Plasser de seks 1-tommers-to-2-tommersbitene på en flat overflate, legger dem ut side ved side for å danne en fot bred med 2 fot lang slakter blokkskjære.

5.

Spreng vanntett trebearbeiding lim langs lengden av hver side av hardvedbordene, unntatt de ytre stykkene, og trykk de limte kantene sammen, sørg for at endene er kantet opp.

6.

Klem de limte delene sammen i en stykke med tre eller fire klemmer, alternerende plassering på toppen og bunnen. Stram klemmene til trebrikkene holdes sikkert sammen, men ikke så mye at de spenner.

7.

Tørk av klemmet treoverflate på toppen, bunnen og sidene med en Rengjør, fuktig klut for å fjerne overflødig lim som kan ha klemmet seg mellom platene.

8.

La limet tørke og kurere i minst 24 timer eller per lim produsentens instruksjoner, før du fjerner klemmene.

9.

Bruk en beltespisser med grovt sandpapir på endene av limt slaktebeskyttelsesbrett og topp og nederst for å lage en jevn overflate. Når endene og overflatene virker jevn, bruk en fin sandpapir for å oppnå en overflate som er jevn for berøring.

10.

Eliminer eventuelle skarpe hjørner av slagterblokkskjærebrettet ved å bruke beltesanderen for å smitte dem bort før du fjerner sagsmuss og rusk med en ren, fuktig klut.

11.

Påfør et tykt lag med mineral- eller tresalatskålolje til overflaten av slagterblokken d bruk en ren, tørr klut. Tillat det å sitte over natten. Før du bruker skjærebrettet neste dag, tørk overflaten med en annen ren klut for å fjerne eventuell oljerest. Oljen siver inn i treflaten for å forhindre sprengning og tørrhet.

Tips og advarsler

 • Rengjør slakteskjæringsbrett med såpevann, varmt vann etterfulgt av en fortynnet blekemiddeloppløsning før skylling med rent vann og tørking grundig. Vasking etter hver bruk er viktig for å drepe eventuelle skadelige virus eller bakterier som kan ligge på overflaten. Påfør månedlig mineral- eller tresalatskålolje på en månedlig måte for å bevare tresoverflaten på slakteskjæret.
 • Ikke bruk vegetabilske oljer for å klare overflaten av kappingen bord som disse oljene kan gå rancid, tainting noen mat som berører skjæreflaten. Ikke kak skjærebrettet ditt i vann eller vask det i oppvaskmaskinen, da det beholder vann, noe som gir et fuktig miljø som bidrar til vekst i bakterien.
 • Skjærebrett er en nødvendighet på kjøkkenet da de beskytter din benkeplater og andre overflater fra knivmerker og matrester. Mens plast og glass skjærebrett er akseptable, er det beste materialet tre, spesielt et hardt tre, da det ikke gjør kjedene dine sløyfe. Mens du kan kjøpe en ferdig tre slakter blokk, kan du også tilpasse din egen; velg typen av tre for slakteskjæringsbrettet ditt, og gjør det til dine spesifikasjoner for størrelsen.

  Andre artikkelen

  Fordelene ved en skyvedør
  Slik installerer du Rebar for en betongplate
  Hvordan kutte en kompositt benkeplate
  Hva er de forskjellige typene av oppstart?
  Bassengbyggingsinstruksjoner
  Slate Tile Flooring Ideas
  Tips for bruk av Paint Stripper
  Slik gjenoppretter du kjøkkenskap
  Granitt Countertop Installasjon Grunnleggende
  Hvordan male Sealer på Keramisk Tile
  Slik hindrer du rust på jernspiker
  Kjøkkenskapsdeler
  Slik fliser du på gulvplanker
  Tørrvegghjørneverktøy
  Hvordan estimere kostnadene for byggearbeid
  Slik legger du et hull i gips
  Slik installerer du nye dusjdører
  Informasjon om Wood u0026 amp; Vinyl Siding
  Dekorative veggstøping ideer
  Hvordan får jeg et kjøkkenbord?