Hvordan lage baderomsbelysning

Hvordan lage baderomsbelysning 

1.

GRUNNLEGG: Den mest grunnleggende velutstyrte baderomsbelysningen ville være veggskinner, et par, en på hver side av speilet. Det vil belyse begge sider av ansiktet jevnt. Du kan også montere en over-the-mirror vegg sconce, også kjent som en 'Vanity Strip', over toppen av speilet.

2.

HVA SKAL IKKE GJØR : En over-the-mirror vegg sconce brukt alene er minst smigrende. Det gjør skygger under nesen, haken og brillene. Av samme grunn er forsynte lamper i taket over speilet STRITCHY FORBIDDEN.

3.

BULTTYPE: Armaturer utstyrt med glødelamper bak en slags diffusor gir den beste kvaliteten på lys. Hvis du bruker fluorescerende pærer eller rør for å spare energi, må du bruke 'varm hvit' (2700 grader Kelvin) i motsetning til 'kjølig hvitt' (4100 grader Kelvin). Varm hvit er nærmere glødende og er flatterende mot ansikter.

4.

EN STYLE DILEMMA: 'Hollywood' skriv lysstrimler hele veien rundt speilet - venstre, høyre, topp og bunn - gir deg den høyeste belysningskvaliteten for dine pleiebehov, men ingen interiørdesign stil.

5.

>

TUBS og dusjkabinett kan bare tennes med en innelukket nedsenkbar downlight som er vurdert for fuktige steder. Disse nedre belysningsrommene er også anbefalt over boblebad eller i badstuer.

6.

GENEREL ILLUMINERING for større bad: Kan oppnås med taklampe midt i rommet . Eller, hvis du har nok headroom kanskje en mini-lysekrone. Eller taklampen kan være en del av en kombinasjonsventilator med boblebad med et lys i det. Innfelt lys kan brukes til generell belysning og som leselys over kommoden.

7.

EN ANNEN STYLE DILEMMA: En infrarød varmelampe i taket gir deg ingen poeng for stil, men du vil takke deg for de frodige morgenene.

SIKKERHET FØRSTE: Det anbefales alltid at du bruker en autorisert elektriker til å installere belysningsarmaturer. Alle ting!

Tips og advarsler

 • KONTROLLERER LYSEN: Hvis du setter forskjellige badelys på forskjellige brytere, kan du få et 'nattlys'.
 • DIMMERE på noen av lysene vil spare energi og gi deg et lavt lys om natten.
 • TIMER: På ventilasjonens eksosvifte vil det bli mer effektivt å bruke.
 • Det anbefales alltid at du bruker en lisensiert elektriker til å installere belysningsarmaturer. Sikkerhet først i alle ting!
 • Godt designet badbelysning vil gi rikelig med blendfri, skyggefri belysning for barbering, og sette på sminke. På mindre bad kan lysene rundt speilet belyses hele rommet, men i større bad vil det være behov for en ekstra takarmatur for generell belysning.

  Andre artikkelen

  DIY: Bytting av et gulvavløp
  Slik legger du underlag
  Instruksjoner for maling av betong
  Korrekt gulvgjennomføring på betongplate
  Slik installerer du Armstrong Stick on Tiles
  Slik splittes PVC-rør
  Er Pecan Good Firewood?
  Hvordan velge en gassfarge for et kjøkken
  Typer av hoder på treskruer
  Cedar Closet Tips
  Mold Forebygging i konstruksjon
  Slik monterer du en countertop Instruksjoner
  Slik installerer du keramisk fliser rundt en avløp
  Slik monterer du en vask under en granitt benkeplate
  Hvordan bygge en kylling Coop med en Pickup Camper Cover
  Hardwood Vs. laminat
  CAD Drafting u0026 Design Technology
  Wood vs Cement Foundation
  Installasjonsveiledning for Tarkett Laminatgulv
  Tile Pattern Ideas for badet