Hvordan leie en isolasjonsblåsere

Hvordan leie en isolasjonsblåsere 

1.

Bestem hvilken type isolasjon som skal fungere best for din situasjon. Det finnes to grunnleggende typer isolasjon: glassfiber og innblåsing.

Fiberglassisolering er kjøpt i store deler og kan være vanskelig å installere. Den største fordelen med glassfiberisolasjon er at den er billigere og ikke krever spesialutstyr. Ulempen er at glassfiberisolasjon kan føre til at huden din klø hvis du ikke er ordentlig dekket, og at den ikke gir total dekning av området.

Innblåsingsisolasjon, også kjent som cellulose isolasjon, er dyrere, men dekning er bedre. De fleste byggherrer anbefaler å bruke celluloseisolasjon i yttervegger og glassfiber for innvendige vegger.

2.

Bestem hvor mye isolasjon du trenger. Isolasjon er vurdert basert på R-verdien. Et produkt med høyere R-verdi vil gi mer isolasjon enn de med lavere verdier. Avhengig av hvor du bor og hvor innblåsingsisoleringen vil bli brukt i huset, vil det nødvendige beløpet variere. For ytterligere hjelp, kontroller Lowe s-isolasjonskalkulator i delen Ressurser nedenfor.

3.

Ring frem til lokale bedriftsforhandlere for å sikre at de har isolasjon blåsere for utleie og for å finne ut om det vil være et depositum på maskinen. De fleste forhandlere av hjemmeforbedring har bare noen få av disse maskinene tilgjengelige, og avhengig av behov kan det være en venteliste. Sikkerhetsinnskudd kan være så høyt som $250, Selv om disse pengene blir refundert når maskinen returneres.

4.

Sørg for å ta et kjøretøy som er stort nok til å huse maskinen. La bilen stå hjemme og ta en lastebil. Hvis en lastebil ikke er tilgjengelig, bør du vurdere å ha enheten levert av butikkpersonell.

5.

For å leie maskinen trenger du et førerkort. Sørg for å lese hele leieavtalen før du signerer. Legg merke til når maskinen kommer tilbake i butikken og kostnadene som vil bli påført dersom det ikke returneres i tide.

6.

Ordne å ha blåseren lastet inn kjøretøyet ditt. Blåsere er vanligvis plassert i samme område i butikken som isolasjonen.

Tips og advarsler

 • Når du er i tvil om hvor mye isolert isolasjon å kjøpe, sjekk med en ekspert på hjemmeforbedringsbutikken. Ansatte i entreprenør salgsavdelingen behandler disse spørsmålene ofte og vet hva som fungerer best for området. Sjekk med forhandleren for spesialtilbud. Noen tilbyr gratis utleie med kjøp av en stor mengde innblåsingsisolasjon.
 • Isolasjonsblåsere er veldig tunge. Ved lasting og lossing, søk hjelp for å unngå skade. Betal depositumet med kontanter eller kredittkort. Avhengig av hvor du leier, kan sjekker ikke aksepteres for innskudd på en isolasjonsblåsere. Mange forhandlere har en sju til 15-dagers hold for kontanter tilbake når en sjekk brukes.
 • Isolasjon er det som hjelper til med å holde hjemmene våre varme om vinteren og kule om sommeren. Mange byggherrer mener at innblåsing er det beste alternativet for nye boliger, og det blir også et produkt av valg for loftet også. Isolerte isolasjonsenheter kan leies av gjør-det-selv hjemmebyggeren.

  Andre artikkelen

  Hvordan Finish Gips med hjørneperler
  Hvordan installere laminat tregulv rundt en peis
  Slik rammer du en ståldør
  Hvordan Caulk Baderom Gulv
  Hvordan er Allen Wrenches Made?
  Hvordan kan jeg få my countertops Shine?
  Cool Room Ideas for Teenage Girls
  Hvordan Kutte Cement Fiber Siding
  Slik limer du flytende tregulv
  AC pluggen typer
  Hvordan lage mindre kjøkken
  Hvordan bygge en markering over en uteplass
  Slik Fest Laminert benkeplater til et kabinett
  Hvordan bli kvitt strukturert tak
  Forskjellen mellom bambus og tregulv
  Ulike karakterer av sandpapir
  DIY Bytte en garasje etasje
  Slik bruker du kjøkkenskap som Garage Storage Units
  Kitchen Extension Ideas
  Hvordan fikse gipsvegg etter å ha tatt ned bakgrunnsbilde