Hvordan spare vann og energi: 15 kostnadseffektive måter

Hvordan spare vann og energi: 15 kostnadseffektive måter 

1.

Kompaktlysrør (CFL): Bytt glødelampe i huset ditt som du bruker ½ time eller mer per dag umiddelbart. Disse vil betale for seg selv om et år eller mindre, det er minst 100\% avkastning på investeringen din. Bytt de resterende glødelamper som de brenner ut. To ord med forsiktighet: Mange CFL'er virker ikke så godt på kalde eller våte steder, og CFL er inneholdt kvikksølv, så kast bort de utbrente dem ordentlig.

2.

Weatherize ditt hus: Plugg alle sprekker i husets yttervegger, de kan finnes rundt dører og vinduer, rør og ledninger som støter gjennom veggen, og mellom forskjellige sidevarer. uttak, brytere og lysarmaturer som befinner seg i noen yttervegger eller tak under et loft. Det finnes et mangfold av produkter som kan brukes til å oppnå dette: værstripping, dørsvep, tetningsmasse, skumisolering, utløps- og bryterpakninger og aluminium tape, for å nevne flere.

Isolere, isolere, isolere: Vegger, lofter og kjellere skal alle ha tilstrekkelig isolasjon. Å legge isolasjon til vegger og loft er en av de mest kostnadseffektive måter å spare energi på. Først avgjøre hvor mye isolasjon som anbefales i ditt område, og legg deretter til isolasjon til din egen c, vegger og deretter kjeller til anbefalte nivåer. Glassfiber og cellulose er to av de beste isolasjonsalternativene på loftet. Bestemme riktig isolasjon for veggene dine er litt mer komplisert, skumisolering er et ekstra valg her. I kjelleren er glassfiberbatene typisk isolasjonsvalget.

4.

Lys opp natten: LED-lysdiodene (Light Emitting Diode) er den mest kostnadseffektive måten å legge til litt lys på de riktige stedene i hele hjemmet ditt. LED-pærer er omtrent 10 ganger mer effektive enn glødelamper og 50\% mer effektive enn fluorescerende pærer. Ved å bruke LED nattlys kan du slå av mange av lysene du måtte gå på, slik at du trygt kan gå rundt huset ditt om natten. Overvei å bruke et par 1 watt nattlys i stedet for en 10 watt fixtur.

5.

Programmerbar termostat: Slå termostaten ned hver natt om vinteren og skru den opp i morgen, ned igjen mens du er borte på jobb og opp igjen når du kommer hjem er en fin måte å spare på deg oppvarming regninger, men kan bli en ekte stress. Det er lett å glemme å justere det, og selv når du husker det, er det litt kaldt om morgenen når du våkner. En programmerbar termostat vil huske å justere termostaten for deg, og kan settes til å varme opp ting litt før du må stå opp om morgenen. Programmerbare termostater: Energibesparelser gjøres enkle.

Lav-Flow Dusjhoder: Ikke bare vil du spare vann med disse vannavskuddene, men du sparer energien som oppvarmer vannet for en dobbel besparelse på bruksregningene dine.

Vannvarmerisolasjon: En annen ting du bør vurdere å isolere er varmtvannsberederen, spesielt hvis det er varmt å berøre .

Solar Lighting: Monter noen få miniatyr-fotovoltaiske systemer for å gi aksentlys i hagen din og sikkerhetslys når det trengs. Solar powered inventar har gjort store skritt i det siste med fremskritt innen batteri, LED og solpanel teknologier. Den økte effektiviteten til kollektørene, mindre størrelse på batteriene og den økte lampenes levetid og effekten av LED-lamper og reduksjon i kostnadene for alle tre, vil tillate solens kraftige lys i dag å skinne lysere og lengre enn de som ble laget bare noen få år siden.

9.

Vinduefans: Det kan hende du vil vurdere en vinduevifte for å kjøle huset ditt om natten når temperaturene er betydelig lavere enn de er i dag. Mange ganger kan huset eller leiligheten avkjøles i en slik grad at du kan lukke vinduene om morgenen, og temperaturen på innsiden vil forbli ganske behagelig for de fleste om ikke hele dagen. Vinduets vifter skaper en fin, kald bris i hele huset, og kan til og med senke temperaturen inne lavere enn en klimaanlegg ville.

Klærørkervarme: Det er en praktisk gadget tilgjengelig som festes til tørketrommelen, og leder den varme fuktige luften fra din elektriske tørketrommel tilbake til vaskerommet ditt istedenfor ute gjennom tørketrommelen. Den har en skjerm som er lett å rengjøre og en bevegelig spjeld, slik at varmluften kan ledes utover i kjølesesongen.

Radiantisolasjon: Mer enn halvparten av varmen tapt opp gjennom taket ditt om vinteren og det kommer ned i huset ditt om sommeren er strålende (infrarød) varme. Tradisjonell glassfiberbat og celluloseisolasjon fungerer godt for å redusere ledende og konvektiv varmestrøm, men det gjør ikke mye for å begrense strålingsvarmen. Radiantisolasjon reflekterer varmen tilbake i huset ditt om vinteren og går opp igjen gjennom taket i sommer, slik at det aldri har sjansen til å varme opp loftet ditt. Derfor holder det på loftet mye kjøligere om sommeren og varmere om vinteren, og reduserer temperaturforskjellen mellom huset og loftet og størrelsen på din energiregninger både om sommeren og vinteren.

Drikkevannsystem: Sprøyting av vann over hele hagen kan simulere naturlig nedbør, men det er ikke den mest effektive måten å vanne Dypvannet er en metode for vanning av planter hvor rør og / eller slanger går gjennom hagen og emittere eller hull i slanger for at vann skal lekke ut, plasseres på plantens basis. På denne måten leveres vann bare hvor det er nødvendig, på roo ts. Meget lite vann er bortkastet gjennom fordampning, og ingen skal kjøre ned oppkjørselen din og gjøre den til den lokale stormavløpet. Disse systemene er veldig rimelige og ganske enkle å installere.

Ovnsfilterflyter: Ikke bare vil et smuss ovnfilter redusere ovns effektiviteten, det vil også øke slitasje og rive på ovnen din. Således betaler det seg å bytte ut ovnen regelmessig, men når skal du endre filteret ditt? Noen sier at du bør endre det en gang i måneden, andre sier en kvart i kvartalet. Uansett hvor ofte er det veldig enkelt å glemme. En ovnfilterflikke tar bort alt gjetningsarbeidet, og husker ved å fortelle deg når filteret ditt må byttes ut.

Utendørsvarmer: I vinterens kulde Det er flott å føle seg varm og koselig, men du må ikke skru opp termostaten og varme opp hele huset. Bruk en romvarmer eller to for å varme de få mellomromene du faktisk bruker og lagre på oppvarmingsregningene dine.

15.

Varmtvannsisolasjon: Med denne strategien kan du lagre energi og vann. Pre-slit skum isolasjon er enkel å installere, bare kutte den i lengde og feste på plass med litt kanalbånd. Ved å isolere varmtvannsrørene dine, må du ikke vente så lenge varmtvannet kommer til tappekranen, og du kan også sørge for at rørene ikke fryser i uoppvarmet krypeområde.

Tips og advarsler

 • Ved å bruke disse femten mest kostbare strategiene i hjemmet ditt, vil du kunne spare energi, vann og hundrevis av dollar hvert år på energibrevene dine samtidig som du gjør ditt hjem mer komfortabelt å leve i.
 • Det er mange ting du kan gjøre for å spare energi som vil betale deg tilbake veldig raskt, noen innen bare noen få måneder. Her er femten energibesparende produkter og strategier som vil spare deg hundrevis av dollar hvert år.

  Andre artikkelen

  Slik legger du til Tyvek
  Hvordan bygge en vegg med 2-for-4 Studs
  Slik isolerer du et gjennomsøkingsrom som er utsatt for utendørs
  Hvordan runde Tørrvegg hjørner
  Slik bytter du en metalldørramme i en sperreblokkvegg
  Hvordan skjule et produsert hjem
  Slik Skrap et mobilhjem
  Hva trenger du å installere laminatgulv?
  Loftkonverteringstips
  Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
  Sikkerhet for fjerning av asbest
  Enkleste måten å fjerne popcorn taket
  Hvordan gjenopprette Rusted Ceiling Grid
  Slik borer du med en slagborer
  Hvordan lage hjemmelagde kjøkkenskap
  Slik fjerner du plantasjeskodder
  Er solenergi fornybar eller ikke-fornybar?
  Slik fliser gjennom en døråpning
  Gjør det selv design for en Wood Park Shelter
  Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer