Ideer til dusjmurer

Ideer til dusjmurer 

Forformede boder

For en rask og enkel installasjon av en utilitarisk dusj, bør du vurdere å kjøpe en dusjkabinett. Vanligvis laget av glassfiber, kan en frittstående enhet gå i hjørnet av en kjeller eller poppe inn i åpningen igjen av et fjernet badekar. Noen modeller inkluderer badekar som en del av enheten. Fest den på sidene og skjulte skruehull foran, i henhold til instruksjonene som følger med, og sørg for å lukke godt rundt det hele. Dette er billigere og enklere å gjøre stallen i stein eller keramisk fliser. Men det ser også billigere ut.

Hardtegler

Hardtegning er den klassiske måten å dekke et dusjkabinett på. Keramikk er den mest kostnadseffektive og enkleste flisen å jobbe med, men porselen, marmor, skifer (forutsatt at du tetter det godt) og andre materialer fungerer også bra. Fliser er nesten ubegrensede når det gjelder farge og stil, og det er ikke bare greit å blande forskjellige materialer og farger, det er oppmuntret. Uansett hvilket fliser du velger, vil du begynne å henge ark med '# #'; sementbrett slik at flisene har en solid bakside. Med mindre du har noe funky design i tankene, legg flisen ut fra midten av veggen, slik at eventuelle kutt på kanten vil være det samme på begge sider. Fest dem til veggen med tinnemørtel, og fuger mellom flisene i henhold til innspillingsanvisningene. Sørg for å forsegle fugemasse med en væskeformig forsegler etterpå.

Glass

For et elegant, moderne utseende, bruk en rekke ruter av tykt glass, sett i `` vindusrammer ' 'av keramiske fliser. Begynn med den samme sementbrettet, og kjøp en haug med lange, tynne keramiske fliser. Fest dem til veggen i et rutemønster, med tomme eller tomme firkant mellom dem. Har glasset kuttet for å passe til hver firkant, med kanter på forsiden litt skråt, slik at det ikke blir skarpt på veggen. Farg glassets bakside i en lys farge. Fest hvert glassstykke i firkantene, malt side mot veggen. Heng dem slik du henger på fliser, ved hjelp av fliser lim spredt med en notched trowel. (Malingen vil gjemme klæbemidlet.) Caulk godt med klar silikon caulk mellom glasset og flisene. Fra et praktisk synspunkt må dusjvegger bare være vanntette - det betyr at teoretisk at et stort plastplater vil fungere like bra som din dusjomgivelse. Selvfølgelig er det mer enn det. Dusjvegger kan være noen av de mest kreative innredningen i hjemmet ditt hvis du vil at de skal være. Selv de vanlige dekkene - hard fliser - gir seg til alle slags variasjoner. Uansett hva du bestemmer deg for, ikke glem den første regelen: Den må være vanntett, og ikke skimp på caulken.

Andre artikkelen

Hvordan lage et hull i pleksiglass
Slik legger du steinfinér på en betongblokk
Slik reparerer du en forlengelsesstige
Briton Door Closer Installasjonsinstruksjoner
Slik setter du inn en skrue i en betongmur
Typer av kommersielle dører
Unike ideer for hjemmebruk
Slik lagrer du vann på mange forskjellige måter fra det vanlige til det skandaløse
Hvordan velge en trappestil for en unik hjemmeforbedring
Slik legger du Marble Over Ceramic Tile
Hvordan bygge en dekket veranda
Hvordan bygge en billig Pole Barn
DIY dusjbord
Silestone Problemer
Hvordan lage en vindmølle til krafthus
Home Carpet Farge Instruksjoner
Hvordan å retile en backsplash
Slik installerer du Click Flooring
Hvordan å rengjøre en kjeller tak før maling
Slik lagrer du CD-lagring